10 oranlı beklediğim kuponum gelicek gibi duruyor umarım gelir kolay maçlar kaldı
BOL ŞANS.10 oranlı beklediğim kuponum gelicek gibi duruyor umarım gelir kolay maçlar kaldı
![]()
TeşekkürlerBOL ŞANS.
Teşekkürlerbol şanslar
Güzel kupon kardeşim oldu say:)10 oranlı beklediğim kuponum gelicek gibi duruyor umarım gelir kolay maçlar kaldı
![]()
Avusturya beni işkillendiriyor ama olucak gibiGüzel kupon kardeşim oldu say:)
Bence olur kardeşim, yeterki şans bizimle oldun,,Avusturya beni işkillendiriyor ama olucak gibi
Sorunda o yanımızda değil :ROFLMAO:Bence olur kardeşim, yeterki şans bizimle oldun,,
Geliyoruz akın akın hırvatlar yakmaz umarım :ROFLMAO:Avusturyaa GoooooL
Tüm dünya ‘vazgeç’ dediğinde , umut fısıldar; Bir kez daha dene,,Geliyoruz akın akın hırvatlar yakmaz umarım :ROFLMAO:
Abi bayılıyorum senin bu sözlere yaTüm dünya ‘vazgeç’ dediğinde , umut fısıldar; Bir kez daha dene,,
Eyvallah kardeşim yalnız benim lafım değil,kopya çektim,,esaretin bedeli filminin en güzel repliğidir:)Abi bayılıyorum senin bu sözlere ya
Biliyorum abi film de çok guzel di onu tekrar izlicem sen böyle yerinde söylemen anlamında dedim :ROFLMAO:Eyvallah kardeşim yalnız benim lafım değil,kopya çektim,,esaretin bedeli filminin en güzel repliğidir:)
Eyvallah Kardeşim:))Biliyorum abi film de çok guzel di onu tekrar izlicem sen böyle yerinde söylemen anlamında dedim :ROFLMAO:
gelsin zahmet olmazsahadi bakalım bunu getirelim
![]()