Papara no yazPara gönder.
Papara no yazPara gönder.
Hayatımda ilk defa para verip küfür yedim amk bunuda yaşadık çok şükürTamam kalk ****** git surdan.
Hahha cok sagol beybisi aek dan iy gol lazımHayatımda ilk defa para verip küfür yedim amk bunuda yaşadık çok şükür
Olmayan paradan verdim amk gelsin gol bende tersoyum batırdık parayı ama ben oynayacaktım şansım yok sen oyna belki gelirHahha cok sagol beybisi aek dan iy gol lazım
Sundan gol cıkar toparlayalım 2 katı sende :)Olmayan paradan verdim amk gelsin gol bende tersoyum batırdık parayı ama ben oynayacaktım şansım yok sen oyna belki gelir
****** et zararın varmış gönderme bana bişey 2k çekersin inşSundan gol cıkar toparlayalım 2 katı sende :)
Ben çıkarım mı o golü :)Sundan gol cıkar toparlayalım 2 katı sende :)
Yok la utku atmıstı onunla oynuyorum amk senşn ki de bonus oldu cevrimsiz iste :)Parayı ne ara siteye attın ne ara bonus aldın ne ara ilk yarı gole oynadın amk @emana22
1 2 yokladım da bu hafta geberik. Hayatımda ilk defa Liverpool a oynadım kaleye şut çekemedi ilk yarı topla oynaması %37 ve tam kadro *************Yok la utku atmıstı onunla oynuyorum amk senşn ki de bonus oldu cevrimsiz iste :)
Valla Ayyas sorma girmedim ona flamengo ya hastayım diye1 2 yokladım da bu hafta geberik. Hayatımda ilk defa Liverpool a oynadım kaleye şut çekemedi ilk yarı topla oynaması %37 ve tam kadro *