Bu lanet ise baslamasaydik şimdi zengindik. 40 saattir uyku uyumuyorum. Gece 4 giibi uyuyayim dedim. Yattim yataga uyuyamiyorum onca maç varken uyunur muİnanıyoruz güveniyoruz bir gün zengin olacağız !
hakkatten ya ben yattim benim kumarim biter dedin sabah baktim devam etmissin ve hala ayaktasin cikardinmi bari zarariBu lanet ise baslamasaydik şimdi zengindik. 40 saattir uyku uyumuyorum. Gece 4 giibi uyuyayim dedim. Yattim yataga uyuyamiyorum onca maç varken uyunur mu
Indiana maci muthisti son saniyelerde kuponlar geldi. Sen gittikten sonra yaptığım kuponlarda lose yok :)hakkatten ya ben yattim benim kumarim biter dedin sabah baktim devam etmissin ve hala ayaktasin cikardinmi bari zarari
Gençlik kalmadı bizde yolu yariladik :)Gençlik sıkıntı sizde fazla kaptırmayin anı yaşayın :)
bir daha gelme diyon yani kuponlarimaIndiana maci muthisti son saniyelerde kuponlar geldi. Sen gittikten sonra yaptığım kuponlarda lose yok :)
haydi bol sanslar bu gelsin bari :)
Dunn gece sas nasıldı ilk çeyrek son 30 saniyede 5 sayi yedi. Ne güzelse wonlamistik :)haydi bol sanslar bu gelsin bari :)
Sağol başkanbol şans kardeş
ya ben normalde mac bitmeden hayatta kazandi demem ama 20 saniye hadi 1 basket yedin sana kalan sure 10.12 ne ara kaybettin bide ucluk yedin olmuyucak sey basimiza geldiDunn gece sas nasıldı ilk çeyrek son 30 saniyede 5 sayi yedi. Ne güzelse wonlamistik :)