Otlanacak bir tarafım kalmadı gelse bile dünyanın en verimsiz toprakları gibiyim şu aralar :)@barish, bu gelsin artık da senden otlanalım.![]()
Birimize gelsin artık yeter ki. Yeşermemiz lazım. aha gooooooooolllllll gençler yazdı krallarrrrr.Otlanacak bir tarafım kalmadı gelse bile dünyanın en verimsiz toprakları gibiyim şu aralar :)
2.5 almadım ki :( trabzonun golüne aldım peh :(Birimize gelsin artık yeter ki. Yeşermemiz lazım. aha gooooooooolllllll gençler yazdı krallarrrrr.
Kasarlar şimdi iyi oldu bu gol.2.5 almadım ki :( trabzonun golüne aldım peh :(
1-1 e kitlenmesinde kasımpaşa trabzon maçı gibiKasarlar şimdi iyi oldu bu gol.
Dün gece Phi-Los Angeles maçı devre de 1-1 oldu öyle bitti. 1.38'den 2,5 üst almıştım. Hepi topu 1k para alacaktık yalan ettiler.1-1 e kitlenmesinde kasımpaşa trabzon maçı gibi
1-1 En tehlikeli skor genelde öyle bitebiliyor ilk maçtan lose yazmayız inşDün gece Phi-Los Angeles maçı devre de 1-1 oldu öyle bitti. 1.38'den 2,5 üst almıştım. Hepi topu 1k para alacaktık yalan ettiler.
Aman ağzını hayra aç.1-1 En tehlikeli skor genelde öyle bitebiliyor ilk maçtan lose yazmayız inş
Bol sanslar barisim sinerjiye geliriz ;)
çok sağol cesurumBol sanslar barisim sinerjiye geliriz ;)
Sturidge golü var, bol şanslar
İnşallah gelir barıs kendini toparlarsın piyango vurdu galiba![]()
Teşekkürler beylerts ılerıde cok pasıftı ılk yarı 2. yarı farklı bı duzenle gelmesı lazım ts unal hoca gerekenı yapmıstır umarım
bol sans @barish