Tilki Andrei gelmediği sürece sıkıntı yok diğerleri tırı vırıSaka yapmiyom birader gerçek
Neyi gerçek hocam, gerçek olan kısım hangisiRus mafyasına bulaştım kim kime önce sikarsa misali rus ruleti oynuyoruz savci araçları eksik olmuyor evden ama dairemi bulamiyorlar nasil kurtuluruz :confused:
Kusura bakma biz de hergün rus mafyası ile papaz olmuyoruzBiz konu açıyoruz adam gelmiş kvp den bahsediyor hala
bu işi çözse çözse tolga taner tarlacı çözer.bummmRus mafyasına bulaştım kim kime önce sikarsa misali rus ruleti oynuyoruz savci araçları eksik olmuyor evden ama dairemi bulamiyorlar nasil kurtuluruz :confused:
Genel olarak problem nedidYalniz ruslarda mertlik var vurulunca ötmüyorlar. Öğlen iki savci arabası geldi hala cozemediler![]()
![]()
ben bu kafayı biliyorum yaaaa bu angel kafasııı tabiiiii , '' Yemin ederim angel kafasıııııYalniz ruslarda mertlik var vurulunca ötmüyorlar. Öğlen iki savci arabası geldi hala cozemediler![]()
![]()
Sorma düştük bi işin içine yolun sonuda iyi görünmüyor şimdi burda olayı anlatsam açığa çıkarım çünkü burda ruslar suçlu değilde ben suçluyum aksiyon aramıştım sadece halt ettikGenel olarak problem nedid
mükemmel bunu aklıma nott ettimAma benden size tecrübe tavsiyesi sitede, rezidansta veya otelde kalıyorsanız guvenliklerle her zaman aranızı iyi tutun tutun ki yeri geldiğinde sizi satmasin tıpkı beni satmadiklari gibi
Jokerden başkası çözemez bu işibu işi çözse çözse tolga taner tarlacı çözer.bummm
Olayı anlatmak lazım ki sana yardımcı olayımYav harbi komedisiniz yok Sherlock holmes amcada çözemez kanka valla cozemeyebilir ben girislerde hep arka kapiyi kullanirim arka bahcede kamera yoktur çünkü asansorde var asansoru kullanmam ack lari sürekli kullanirimBence sherlock da bunu cozemez ama eve gelirse çözebilir
![]()