Şans var mıydı bugun hocam :)Haydi bakalim seri bozulmasin wonlayalim 75 e kadar
Ahh ahh aksami goremedik aksami gorsek sacma sapan maclara aldik aksama kadar kasa yapalim diye sinerjim iyide kendime faydam yok umutumŞans var mıydı bugun hocam :)
o zaman şans lazım bugun maçlar başlamışken bı sans parası atılırAhh ahh aksami goremedik aksami gorsek sacma sapan maclara aldik aksama kadar kasa yapalim diye sinerjim iyide kendime faydam yok umutum![]()
Ay basi cok iyiydi umutum bi ara sana oldu ya ne oynasan gidiodu o moddaydim 4.5 gundur yaw mahcun ettin beni bak borc olarak kabul ettim bunu valla cok sagol kardesim :)o zaman şans lazım bugun maçlar başlamışken bı sans parası atılır
Bana kuşlar paparana para geldiğini söyledi hocam bı bak ıstersen :) @Cesur87Ahh ahh aksami goremedik aksami gorsek sacma sapan maclara aldik aksama kadar kasa yapalim diye sinerjim iyide kendime faydam yok umutum![]()
Aramızda lafımı var hocam borç yok borç yok kazanç varAy basi cok iyiydi umutum bi ara sana oldu ya ne oynasan gidiodu o moddaydim 4.5 gundur yaw mahcun ettin beni bak borc olarak kabul ettim bunu valla cok sagol kardesim :)
Sagol kardesim sansin daim olsun kesene bereket ;)Aramızda lafımı var hocam borç yok borç yok kazanç var