- 10 Tem 2019
- 727
- 319
beyaz fiesta 1.4 tdci (2011), kinetix ayakkabı, lcw kısa kollu gömlek ve kavruk bir ten. mis gibi bir uzman çavuş adayısınız tebrikler..
scirocco volkswagen + kısa parliament + nargile + ben mekandayım siz neredesiniz buse? = çomar
audi = belediye başkanı.
ne yani passat mı çekecekti yanlarına?
volvo = sağlamcı
toyota corolla: ''iktidar nimetlerine talibim.'' - faruk
wolkswagen jetta/passat: ''reisin nimetlerine ilk adım'' -ömer faruk
porsche cayenne/panamera: ''allah reisi başımızdan eksik etmesin'' - ömer faruk bey
toyota yaris = karı koca bankacılık yapan kişinin ikinci aracı
87 model siyah mercedes (plakadaki mavi olması gereken "tr" ibaresi kırmızı) = mhp ilçe meclis üyesi olan 40 yaşındaki konya ılgınlı ülkücü mevlüt abi
arka tekerleri kakasını yapıyomuş gibi ayrık duran 96 model yere yapışık honda civic = aracına bildirdiği arkadaşlarından aldığı 20 tl ile lpg alan bayrampaşa'lı erman
renault clio sedan 2007 = diyanet işleri başk. bağlı cami müezzini.
beyaz fluence; büyük güneş gözlüklü, gömlekli sarışın kadın. çalıştığı doktoru öğlen yemeğe götüren represent.
symbol = evden işe, işten eve memur.
bmw 3.20d = elde tesbih, nargile cafelerin müdavimi müteahhit çocuğu.
kuş serisi = maganda.
transporter: işleri iyi esnaf.
scirocco volkswagen + kısa parliament + nargile + ben mekandayım siz neredesiniz buse? = çomar
audi = belediye başkanı.
ne yani passat mı çekecekti yanlarına?
volvo = sağlamcı
toyota corolla: ''iktidar nimetlerine talibim.'' - faruk
wolkswagen jetta/passat: ''reisin nimetlerine ilk adım'' -ömer faruk
porsche cayenne/panamera: ''allah reisi başımızdan eksik etmesin'' - ömer faruk bey
toyota yaris = karı koca bankacılık yapan kişinin ikinci aracı
87 model siyah mercedes (plakadaki mavi olması gereken "tr" ibaresi kırmızı) = mhp ilçe meclis üyesi olan 40 yaşındaki konya ılgınlı ülkücü mevlüt abi
arka tekerleri kakasını yapıyomuş gibi ayrık duran 96 model yere yapışık honda civic = aracına bildirdiği arkadaşlarından aldığı 20 tl ile lpg alan bayrampaşa'lı erman
renault clio sedan 2007 = diyanet işleri başk. bağlı cami müezzini.
beyaz fluence; büyük güneş gözlüklü, gömlekli sarışın kadın. çalıştığı doktoru öğlen yemeğe götüren represent.
symbol = evden işe, işten eve memur.
bmw 3.20d = elde tesbih, nargile cafelerin müdavimi müteahhit çocuğu.
kuş serisi = maganda.
transporter: işleri iyi esnaf.