Avrupa liginde kullanılacak top bile Türk takımlarının tarihinden daha büyük, ne teklifi :)Resmen kalkışma harekâtı gibi birşey olmuş :) Karşılıklı hamleler geliyor ama bence iki taraf da kaybeden taraf olur. O 12 takımın olmadığı şampiyonlar ligi Uefa Avrupa Ligi kıvamında olur , 12 takım da bu baskıyı kırarsa şayet Uefa ya nazaran daha az etkilenir. Bizim takımların yerinde olsam teklif gelirse zerre düşünmem, averaj takımı şu bu deniyor da gelir sanıldığı kadar yüksek olursa illa ki bi süre sonra kafa tutacak duruma gelinir haa gelinmedi mi şu tiyatroyu izleyeceğime Ronaldo 'nun hatrickini izlerim daha iyi
Futbolun katili İspanyollarFlorentino Perez:
Yeni Şampiyonlar Ligi formatından para çıkaramayız.
UEFA ve FIFA ile görüşmeye hazırız.
Bu sezon bizi Şampiyonlar Ligi'nden men edemezler.
La Liga'da oynamaya devam edeceğiz.
Futbolcuların milli takımlara alınmaması söz konusu değil.
adama böyle geri vites yaptırırlar :)
futbol zengin sermayelerinin oyuncagı degildir.
ben zaten amaçlarının gözdağı oldugunu düsünüyorum. Yoksa bukadar kısa sürede hiç biri geri adım atmazdı.
Buarada boş zamanı olanların The english game dizisini izlemesini öneririm. Futboldaki sınıf ayrımını gösteren güzel bir mini dizi
taraftar grupları mevcut geri vitesin 10/1 i falandır. İngiltere de hükümetin olaya el atması bence son darbeleri oldu.Ayrıca beklenen desteği gerek medyadan gerekse gelmesi beklenen klüplerden görmemesi de buna yol açtı.Geri vites bence UEFA ile ilgili degil .. Taraftar grupları biliyosun ki orada daha etkinler .. Tamamen taraftarların yaptığı bir iş bence ..