Imkan olsa vermek isterdimde buraya attigim cogu kupon yatiyor sinir. bozucuBana cekilislerde veya Rolling yapip gonderen arkadaşlar buraya veya özele 2 saat içersinde papara no yazarsa bireyden para gelcek bir kaç kişiye gönderim saglayabilirim
Bana cekilislerde veya Rolling yapip gonderen arkadaşlar buraya veya özele 2 saat içersinde papara no yazarsa bireyden para gelcek bir kaç kişiye gönderim saglayabilirim
Ben gönderdim taa 7 8 ay oluyor başkanBana cekilislerde veya Rolling yapip gonderen arkadaşlar buraya veya özele 2 saat içersinde papara no yazarsa bireyden para gelcek bir kaç kişiye gönderim saglayabilirim
İsim neydi ne zaman yolladın valla hatırlayamadım ben burda 3 aydir aktifimBen gönderdim taa 7 8 ay oluyor başkan
Yok başkan ben karıştırdım yav teşekkür ederim yinedeİsim neydi ne zaman yolladın valla hatırlayamadım ben burda 3 aydir aktifim
Teşekkürler hocam geldi@leon3 yolladım
La meto sen nasıl Bi kumarcısın la daha 5 gun once 4k dan fazla para cektin yedin mi la parayı :)Ihtiyacim var gonlunden kopuosa kopmuosa problem degil kral durumun yoksa atma @likyali
Para ile bok gibi oyandığında istediğim neler dediğini hatırlaman dileği ile papara no yazIhtiyacim var gonlunden kopuosa kopmuosa problem degil kral durumun yoksa atma @likyali
Oyle oldu abi de 3k si gitti bi anda nsdil gitti anlamadimLa meto sen nasıl Bi kumarcısın la daha 5 gun once 4k dan fazla para cektin yedin mi la parayı :)
Yaz sen yazzzOyle oldu abi de 3k si gitti bi anda nsdil gitti anlamadim
Dedigini anlamadimda simdi benimde diyecegim var fakat burda kimseyi kirmak gucendirmek istemiyorum. Uzmek asla istemem o yuzden paranida istemiyorum sikinti degil , ben toparlarim en yakin vakitte hayirli aksamlar.Para ile bok gibi oyandığında istediğim neler dediğini hatırlaman dileği ile papara no yaz
Gerek yokYaz sen yazzz