Bu yatan para ile aldıgım kuponum 2 de bilet aldık bol şams
Güzel yakaladık bakalım takip edemiyorum maleasef ama 2 30 da ki maça da gircem burdan sonraHadi bol şans ben ikinci ceyrekleri bekliyorum seninkini takipteyim
Teşekkürler bitti sayılır bakalımBol şanslar
Charlotte maci alir mi ?Teşekkürler bitti sayılır bakalım
Hocam takip edemiyorum miniesto sağlam takımdır ama üst olıcagınnı dusunuyorum sadeceCharlotte maci alir mi ?
Kotu gecti ilk per nyse sen kazanda ****** et ustu :)Hocam takip edemiyorum miniesto sağlam takımdır ama üst olıcagınnı dusunuyorum sadece
Sen ne aldın abiKotu gecti ilk per nyse sen kazanda ****** et ustu :)
Ben de şöyle bir kombine yaptım bakalımHocam takip edemiyorum miniesto sağlam takımdır ama üst olıcagınnı dusunuyorum sadece
Ben yine bildigim usule gittim ama alt aldım nba de ilk defa bakalım denver 66 cıkmaz utah 65 cıkmaz perlerde dedimSen ne aldın abi
Şansın bol olsunBen yine bildigim usule gittim ama alt aldım nba de ilk defa bakalım denver 66 cıkmaz utah 65 cıkmaz perlerde dedim
Denver mucizevi alt oldu ilk per bakalım gşttigi yere kadar :)
Bol şans abiBen yine bildigim usule gittim ama alt aldım nba de ilk defa bakalım denver 66 cıkmaz utah 65 cıkmaz perlerde dedim
Denver mucizevi alt oldu ilk per bakalım gşttigi yere kadar :)
Sagol kardesim senin de. Bu denver alt olmaz @umut98 hayvan gibi atıyorlarŞansın bol olsun
Vay hayvan oğlu hayvanlar o zaman attırmam ben onlara :ROFLMAO:Sagol kardesim senin de. Bu denver alt olmaz @umut98 hayvan gibi atıyorlar
Sende altcısın anlarsın halimi :) 2.kupon ne zaman gelecekVay hayvan oğlu hayvanlar o zaman attırmam ben onlara :ROFLMAO:
Attım ya abi utah jaz ilk per 3 fark atarSende altcısın anlarsın halimi :) 2.kupon ne zaman gelecek
Gormedim bol sans kardeşm hadi iyi geceler bu kupon yatar utah hayvanlastı simdi de :)Attım ya abi utah jaz ilk per 3 fark atar