- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
AhahaTrump bilse bu oranı evini arabasını " Betboo "dan bahsetmeye basar![]()
Tayyip bilse orani ttump in elini degil ****** sılarTrump bilse bu oranı evini arabasını " Betboo "dan bahsetmeye basar![]()
Haklısın hocam kusura bakma@LeadeRJacK @FastGhost bu ikinci konu oluyor. Üçüncü bir konu olursa ban atmak zorunda kalacağız arkadaşlar. Lütfen uzatmayalım.
Bilgisi olmadan yorum yapıp gelip küfür ediyor suçlu ben oluyorsam banla durma da yeter yani hayırdır insanlara bu rahatlık nerden geliyor ben senin askerlik arkadaşınmıyım@LeadeRJacK @FastGhost bu ikinci konu oluyor. Üçüncü bir konu olursa ban atmak zorunda kalacağız arkadaşlar. Lütfen uzatmayalım.
Dostum suçlu yada haklı olmanın benim nezdim de zerre önemi yok. Mevzu uzamasın yeterli. Bak beni az çok tanıyorsun. Sana iftira attıklarında konuyu bile kapatmadım gel gör yorumunu yap diye. Art niyetim olmadığını biliyorsun eminim ki. Olay uzamasın tek temennim o.Bilgisi olmadan yorum yapıp gelip küfür ediyor suçlu ben oluyorsam banla durma da yeter yani hayırdır insanlara bu rahatlık nerden geliyor ben senin askerlik arkadaşınmıyım
S. Et neyse engelle listesine bir kişi daha girdiDostum suçlu yada haklı olmanın benim nezdim de zerre önemi yok. Mevzu uzamasın yeterli. Bak beni az çok tanıyorsun. Sana iftira attıklarında konuyu bile kapatmadım gel gör yorumunu yap diye. Art niyetim olmadığını biliyorsun eminim ki. Olay uzamasın tek temennim o.
Hahahah lol kendi istediklerini yazmamışArkadas sürekli benim hakkımda kötü yorum yapıyorken ben görmezden geliyordum , ben senin asker arkadasınmıyım birader ? İster künyemi satar kumara basarım ister telefonumu ? Veya babanın oglumuyum benden zırt pırt para istiyordun whatsapptan , şimdi herkes işine baksın .
Ben para göndermediğim kimseden para istemem şu forumda , 2-3 defa gönderdim baktım biyerlerin oynuyor kestim irtibatı ondan sonra . Her neyse uzatmaya gerek yok .Hahahah lol kendi istediklerini yazmamışkaç ay oldu ben isteyeli 5 ay. Şimdi bende para var sıkıntı yok :)
Tamam kardeş sen haklısın sana hayırlı kumarlar yazma dahaBen para göndermediğim kimseden para istemem şu forumda , 2-3 defa gönderdim baktım biyerlerin oynuyor kestim irtibatı ondan sonra . Her neyse uzatmaya gerek yok .