babacan söylediğin doğruda bi yere kadar dediğin şey yarım saat içinde 10000 demo yu 200 bin yapmısım bu yerden sonra olmasada olur@sait212, o bir yere kadar gerçekte öle değil siz bilirsiniz.
babacan söylediğin doğruda bi yere kadar dediğin şey yarım saat içinde 10000 demo yu 200 bin yapmısım bu yerden sonra olmasada olur@sait212, o bir yere kadar gerçekte öle değil siz bilirsiniz.
Bilmiyorsun. :) söyleyim demoda gibi gitmez hiç birşey. Foreksçi adamım ben.babacan söylediğin doğruda bi yere kadar dediğin şey yarım saat içinde 10000 demo yu 200 bin yapmısım bu yerden sonra olmasada olursöylediğim şey bu iş ya büyük bi film yada bilmiyorum yani
![]()
Şuan benim takip ettiğim veri demodada aynı gerçek hesapta aynı demoda kazandıran gercek hesapda nasıl kaybettiricek ?? veri aynı veriBilmiyorsun. :) söyleyim demoda gibi gitmez hiç birşey. Foreksçi adamım ben.
100.000 doların var mı?Şuan benim takip ettiğim veri demodada aynı gerçek hesapta aynı demoda kazandıran gercek hesapda nasıl kaybettiricek ?? veri aynı veri
demo hesap 190 bin100.000 doların var mı?
ya onu anlatmak istiyorum 10000 demo hesap verdi . nedir ne değildir diye 5dk takip ettim veri gerçektede demodada aynı sekilde ilerliyor yarım saat içinde 190 bin olmuş bu demo değilde gerçek hesap olsa bu 190 bini kim vericeko kadar paran varsa dene hocam bir şey demiyorum