Ne katkısı var ki gazisehir de o bos kaleden sonra bitti garry gozumde tek sezonluk adamdı zaten sag moses sol Gary hızlı del gec gitsin mantığı ile kurulan kadro husrandır sezon basında da söyledim futbol o 2 2 4 ederden fazladır artıkSakatlanan Rodrigues'in 2 - 3 hafta oynamayacağı açıklanmış. Yine bir Gs derbisinde yoktur.
İçerde misin evlat ? :)
Bi katkısından değil aga biz yine kazanamayız da işte oğlan bilinçli mi yapıyor anlamadım adam kutlamaya bile gelmiştiNe katkısı var ki gazisehir de o bos kaleden sonra bitti garry gozumde tek sezonluk adamdı zaten sag moses sol Gary hızlı del gec gitsin mantığı ile kurulan kadro husrandır sezon basında da söyledim futbol o 2 2 4 ederden fazladır artık
Yok bilincli oldugunu dusunmuyorum futbolcu derbi de kendi sahasında oynamak ister ve ben cok kulup ile odeşmedigi surece yabancı futbolcunun profesyonel dusundugunu dusunurum cok umurlarında olmaz yani. Fener önemli maclarda boguyor bu sene bence derbi de de avantajlı kruseyi sola ceker emreyi oynatır ErsunBi katkısından değil aga biz yine kazanamayız da işte oğlan bilinçli mi yapıyor anlamadım adam kutlamaya bile gelmişti
Diğer maçlar gibi olmuyor ki bizim derbiler yenilsek de tat alalım. Yenilen takımın kurşuna dizilecegi bir maçmış gibi oynuyorlar. 0 0 , 1 1 diye gidiyor kaçtır. O kadar kötü Fb yi geçen yıl yenemedik bi 20 yıl daha yenemeyiz .Yok bilincli oldugunu dusunmuyorum futbolcu derbi de kendi sahasında oynamak ister ve ben cok kulup ile odeşmedigi surece yabancı futbolcunun profesyonel dusundugunu dusunurum cok umurlarında olmaz yani. Fener önemli maclarda boguyor bu sene bence derbi de de avantajlı kruseyi sola ceker emreyi oynatır Ersun
Gecen sene biiz yendiniz ama hakemi yenemediniz aslında her sey barosun o diregi ile bittiDiğer maçlar gibi olmuyor ki bizim derbiler yenilsek de tat alalım. Yenilen takımın kurşuna dizilecegi bir maçmış gibi oynuyorlar. 0 0 , 1 1 diye gidiyor kaçtır. O kadar kötü Fb yi geçen yıl yenemedik bi 20 yıl daha yenemeyiz .
Feghoulinin pozisyon gençliğimle oynadı, Baros un direkte dönen topta iki oyuncunun ortasina düştü ne Baros un ne Aydın 'ın önüne tam ortaya geldi orda bitti dediğin gibi. Hayır kazansak nasıl sevinecem onu da bilmiyorum :) Ne tepki veririm acaba :rolleyes:Gecen sene biiz yendiniz ama hakemi yenemediniz aslında her sey barosun o diregi ile bitti
genede o dilediğin çok zor kadıköy büyüsü varGarry - Sakat
Gustavo - Cezalı
Emre B. - Sakat
Orta saha Allah a emanet...
Allahım sen konuyu biliyorsun. Âmin
Farkındayım , gene olmayacak çok iyi biliyorum :(genede o dilediğin çok zor kadıköy büyüsü var![]()
Objektif Fenerbahçeli neslinin son örneği adamsın tiptırımGecen sene biiz yendiniz ama hakemi yenemediniz aslında her sey barosun o diregi ile bitti