Pope
Üye
- 16 Eki 2018
- 76
- 33

22:00 HOFFENHEIM - LYON
Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma başarısını gösteren Hoffenheim kendi sahasında Fransa temsilcisi Lyon'u ağırlıyor. Hoffenheim ilk maçta deplasmanda Shaktar ile 2-2 berabere kalırken son maçında kendi sahasında güçlü Manchester City'e 1-2 'lik bir skorla mağlup oldular. Eğer maçın son anlarında gol yemeseydiler 2. maçından da puan ile ayrılacaklardı. Fransız temsilcisi Lyon ise ilk maçında süpriz yaparak Manchester City'i deplasmanda 1-2 'lik bir skorla mağlup etmeyi başarmışlardı ve son maçlarında Hoffenheim gibi Shaktar ile aynı skor ile berabere kaldılar. Lyon'un bugün önemli bir eksiği bulunuyor; Nabil Fekir. Fransız futbolcu bu sene 8 resmi maçta 6 gole direkt katkı yaptığının özellikle belirtmemiz gerekiyor. Ayrıca Lyon'un tek eksiği bununla da kalmıyor. Aynı zamanda Rafael, Dubois ve Cornet diğer eksikler. Ben bugün Hoffenheim'in ne yapıp edip bu maçta 3 puana yakın olan taraf olarak görüyorum. Ama ben yine de tercihimi ilk golü Hoffenheim atardan yana kullanıyorum. Hızlı başlayıp ilk golü bulurlar. Bol şanslar
Maç Tahminim
İlk golü Hoffenheim atar
Jokerbet Oranı
1.68
- İki Ekibin Puan Durumundaki Konumu -