Hayatımda ilk defa bir hollanda takımının 5 3 2 çıktığını gördüm 5 defans hollanda futboluna ihanettir inşallah küme düşersin evEkli dosyayı görüntüle 45480
Güzel bir mebla alacaktım 90 + direkten döndü ilk yarı 1.0 ms öyle daha ne diyeyim yazık.
Son dakika çok güzel vurdu şans yok direğe çarptıhollandalılar ınanılmaz satışta bende twente 2.5 üstten yattım. 4 bin lıra alacaktık yalan oldu bir golden
Bugun Almanya gunuydu ama sen ondan yatmıssın 10 Mac cıkardım kafamda 9 u geldi sadece leeds beni mahfetti resmen kendi evinde sonuncu takıma yenildi
Aga 6 maçın iy gol olmayan tek maçını buldum. Leeds i bir kaç kişi de daha gördüm özellikle de twitterda falan. Ama Almanya dediğin gibi genel anlamda dağıttı hele de kg var yönündenBugun Almanya gunuydu ama sen ondan yatmıssın 10 Mac cıkardım kafamda 9 u geldi sadece leeds beni mahfetti resmen kendi evinde sonuncu takıma yenildi
Hiddink de Hollanda lı adam Güney Kore yi çalıştırdı zamanında orti onun ne işi var asıl :)ev sahibinin teknik direktörü güney köreli adam ne işi var hollanda liginde
ikiside beynini yemiş :)Hiddink de Hollanda lı adam Güney Kore yi çalıştırdı zamanında orti onun ne işi var asıl :)
ikisinin de beynini :)ikiside beynini yemiş :)
3bin lirada duseldorftan alacaktim onuda ekle almanyada tek alt olan maci yazmisim 1 1 bitti :) zoruma giden sey yatmak degil iki mactada son 10 dakikada 2 gol cikti iy 1er tane atmadilar atsalar 8bin tl roma 2.5 uste basacaktim vallahi