Alt kısımda para aktar diye bi buton var oradan başka hesaba seçeneği ileİşcepte güncelleme olmuş bi arkadaşım havale yapacak bulamadı beyler bilen var mı nasım yapıldığını
Eft yapıyormuş o zaman ekran görüntüsü iletme şansın var mı dostumAlt kısımda para aktar diye bi buton var oradan başka hesaba seçeneği ile
Tabi tabi tabi tabi tabiEft yapıyormuş o zaman ekran görüntüsü iletme şansın var mı dostum
Valla ya normalde teşekkür etmeyecektim 5 kelime olsun diye ettim görüyor musunBu kural nerden çıktı yav hale bak @barish ?
Bir sonraki adımda tanımsız hesaba tıkladığında eftye yönlendiriyor ortak havale yapmıyortabi
Tabi tabi tabi tabi tabi
Para aktarma—>başka hesaba—>İş bankası—>tanımsız tl hesabına.Bir sonraki adımda tanımsız hesaba tıkladığında eftye yönlendiriyor ortak havale yapmıyor
Söyleyeyim bi ama onda farklı çıkıyor galiba saçma bi şekilde hesap seçiminden olabilir miPara aktarma—>başka hesaba—>İş bankası—>tanımsız tl hesabına.
Adımlar bunlar, bende oluyor. Başka banka tuşuna basıyor olmasın iş bankası yerine
Bilmiyorum kral orasını tam olarakSöyleyeyim bi ama onda farklı çıkıyor galiba saçma bi şekilde hesap seçiminden olabilir mi
rica ederim şef ne demekŞimdi yaptı çok teşekkür ederim @ByBal