- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Merhaba arkadaşlar,,
Sağlık,mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
Harika bir film paylaşmak istiyorum,,
Türkçe adı,, İçinde Yaşadığım Deri,,
Künye,,
Vizyon tarihi 30 Aralık 2011 (1s 57dk)
Yönetmen Pedro Almodóvar
Oyuncular: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes
Tür Gerilim, Dram
Ülke İspanya
İçerik,,
Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar yapan estetik cerrahı Dr Robert Ledgard (Antonio Banderas) on iki yıl boyunca evindeki laboratuvarında çalışmaya devam eder ve domuz-insan kanı karışımıyla elde ettiği bir deri üretir,,
Eşinin yanmış vücudunu görmesi üzerine intihar etmesi ve küçük kızlarının da buna şahit olmasından sonra büyük depresyon geçiren aile iyice hassaslaşmıştır. Küçük kız büyüdüğünde de psikolojisini bozan bir olay yaşayacak, bu olayın üzerine Dr Ledgard, yaptığı deneyleri büyüterek neredeyse DR Frankenstein haline gelecektir,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Bu film ,sadece intikam üzerine kurulu değil, farklı ruh tahlilleri yapmak da mümkün,,
Pedro Almadovarın supriz sonları meşhurdur,,
Hikayeyi ve yönetmemin filmi nereye götürdüğünü anlamak biraz zaman alıyor , ama anladığımızda yok böyle bir zevk,,,
İnsanın sığınabileceği tek bir yer vardır.,Kendi içimizde bir yer,,
Kendimizden başka kimsenin ulaşamayacağı ve tahrip edemeyeceği bir yer,,
O yerde huzur, sükunet ve özgürlük bulursunuz,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Filmin fragman linki,,
Sağlık,mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
Harika bir film paylaşmak istiyorum,,
Türkçe adı,, İçinde Yaşadığım Deri,,
Künye,,
Vizyon tarihi 30 Aralık 2011 (1s 57dk)
Yönetmen Pedro Almodóvar
Oyuncular: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes
Tür Gerilim, Dram
Ülke İspanya
İçerik,,
Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar yapan estetik cerrahı Dr Robert Ledgard (Antonio Banderas) on iki yıl boyunca evindeki laboratuvarında çalışmaya devam eder ve domuz-insan kanı karışımıyla elde ettiği bir deri üretir,,
Eşinin yanmış vücudunu görmesi üzerine intihar etmesi ve küçük kızlarının da buna şahit olmasından sonra büyük depresyon geçiren aile iyice hassaslaşmıştır. Küçük kız büyüdüğünde de psikolojisini bozan bir olay yaşayacak, bu olayın üzerine Dr Ledgard, yaptığı deneyleri büyüterek neredeyse DR Frankenstein haline gelecektir,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Bu film ,sadece intikam üzerine kurulu değil, farklı ruh tahlilleri yapmak da mümkün,,
Pedro Almadovarın supriz sonları meşhurdur,,
Hikayeyi ve yönetmemin filmi nereye götürdüğünü anlamak biraz zaman alıyor , ama anladığımızda yok böyle bir zevk,,,
İnsanın sığınabileceği tek bir yer vardır.,Kendi içimizde bir yer,,
Kendimizden başka kimsenin ulaşamayacağı ve tahrip edemeyeceği bir yer,,
O yerde huzur, sükunet ve özgürlük bulursunuz,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Filmin fragman linki,,