Ben olsam cep telefonuyla maça çıkar 90. Dakka da 1 gole parayı basar kendi kaleme atardim
Güzel kafa
Güzel kafa
Ne ictiysen aynisindan istiyorum bro :)Ben olsam cep telefonuyla maça çıkar 90. Dakka da 1 gole parayı basar kendi kaleme atardim
Güzel kafa
Başkan ben başkasının yorumunu aldım ama sorarım içtiği şey pahalı değildir ama etil alkol gibi duruyorNe ictiysen aynisindan istiyorum bro :)
Ama yedek kulübesinde futbolcular sürekli telefonla oynuyor bazi maçlarda denk geliyor görüyorum a.q yapilmicak bisi değil :)Başkan ben başkasının yorumunu aldım ama sorarım içtiği şey pahalı değildir ama etil alkol gibi duruyor![]()
Sağlam siteler lisanslı oyunculara hesap actirmaxAma yedek kulübesinde futbolcular sürekli telefonla oynuyor bazi maçlarda denk geliyor görüyorum a.q yapilmicak bisi değil :)
Bro oyuncu zaten kendi adina açmaz :) baskasinin adina acar vurur geçer :)Sağlam siteler lisanslı oyunculara hesap actirmax
Telefon nasil sokulmuyor kardo fenerin macinda da gördüm skertel denen ***** 90 dk boyunca elinden dusurmeditelefon sokulmıyor ama tanıdıga onceden anlasıp yaptıranlar vardır