Yapma bee daha sabah baktim kontrollerden sonra belli olur yaziyodu fena moralim bozuldu :(Kimin gozu dediyse onunda amk dogarken sansız bizimkiler amk sabah sabah moralim bozuldu Ekli dosyayı görüntüle 43019
Euro 2020 kactı duzelse ne olur bu adamın gösterecegi iyi bi performans ile dunyanın en pahalı stoperi olma ihtimali vardıGeçmis olsun yazık oldu ama adam 20 yaşında 6 ay filan uzak kalacak çok çalışması lazım sakatlık döneminde
Hayat bu elinde bişey gelmez ki kimsenin bu düşünce ile giderse yıkılması lazım adamın herşeyi bırakması lazım öyle bişey olur mu bu durumlarda daha motive olup çalışması lazımEuro 2020 kactı duzelse ne olur bu adamın gösterecegi iyi bi performans ile dunyanın en pahalı stoperi olma ihtimali vardı
Gece zaten belliydi de sonucları beklediler kesin sonuç büyük kayıpaga kesinmi bu çok üzüldüm ya
Aynen artı dorukhan var bi deAldukadir sakatlanmasa 50 milyon euro sene sonunda ve 2020 sonunda
Yusuf tam form tuttu degerikatlandı sakatlık
Melih de Light ın icinden gecti simdiden 45 milyon euro verdiler sezon gitti
Cengiz real barcelona Bayernr gidecekti yine sakatlık suan form tutamıyorum ve satılaxaklar listesinde sans yok bizimkiler de euro 2020 altın jenerasyon ama bu kayıplar ile cok zor
ağa bee dün gol attı diye gördüm sanki.Roma maçında mı sakatlandı çok üzüldümKimin gozu dediyse onunda amk dogarken sansız bizimkiler amk sabah sabah moralim bozuldu Ekli dosyayı görüntüle 43019
Evet dakka 18 deağa bee dün gol attı diye gördüm sanki.Roma maçında mı sakatlandı çok üzüldüm