Tabikide öncelik sponsorlar ama arada 1-2 tane kaçabilir bence. Amacım kesinlikle reklam vs değildir, yasadigim heyecanı paylaşmaktır ama bazı yetkili kişiler insanda heves bırakmıyor. Onları da anlıyorum ortada acayip İşler dönüyor ama biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekli bence..Son bir konu forum sponsorları hakkında paylaşım yaparsanız daha güzel olur çekimler konusunda. Olumlu yada olumsuz sorun değil. Forumda sponsor harici cekim paylaşımı bazı buroların spam yapmasından dolayı uzunca bir süredir yasak. Siz gormuyorsunuz ama günlük 3-5 tane cekim siliyoruz manipule amaclı
Bizler zaten kimin ne amaçla yazacağını kavrayabilecek durumdayız hocam. Sizin samimiyetinizle alakalı en ufak bir süphe yok. Ddediğim gibi arkadaşlar sizlere biraz daha esnek olacaklardır.Tabikide öncelik sponsorlar ama arada 1-2 tane kaçabilir bence. Amacım kesinlikle reklam vs değildir, yasadigim heyecanı paylaşmaktır ama bazı yetkili kişiler insanda heves bırakmıyor. Onları da anlıyorum ortada acayip İşler dönüyor ama biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekli bence..
Teşekkürler modlar da kızmasın bana ama mobilden konu açması zor birde üstüne silinince insan sinirleniyor.Bizler zaten kimin ne amaçla yazacağını kavrayabilecek durumdayız hocam. Sizin samimiyetinizle alakalı en ufak bir süphe yok. Ddediğim gibi arkadaşlar sizlere biraz daha esnek olacaklardır.