Kız mevzusudur kapat ozele telini gitsin
Yere bakan yürek yakan modlardan kim kaldı :)Hangisi o önemli işte :)
klasik bizim kızların yaptığı taktik eski defterlerden biri seni istiyo demek ki modcum öyle hem numarayı söyleyemezler sana anca numarayı e devletde sorgulatırsın ki'(özelden arıyor)yada telefonun androidse bununla alakalı bi program duymuştum onu yapabilirsinArkadaşlar merhaba ,
Sürekli olarak özel numaradan aranıyorum . Açıyorum konuşmuyor . 15 - 20 dk da bir aranıyorum . Savcılığa gitmeden numarayı öğrenmemin bir yolu varmıdır ?
Cevaplarınızı bekliyorum .
İyi forumlar
@Gogo
klasik bizim kızların yaptığı taktik eski defterlerden biri seni istiyo demek ki modcum öyle hem numarayı söyleyemezler sana anca numarayı e devletde sorgulatırsın ki'(özelden arıyor)yada telefonun androidse bununla alakalı bi program duymuştum onu yapabilirsin
araştırıyorumProgramın ismi ?
hocam webteknonun konuyla alakalı yazısı vardı 2 yıl önce işimize yaramıştı şuan yazıyı bulamadım malesef diğer forumlardan baktım hiç biri detayı anlatmamış kim arıyor uygulamasının apksını kurup başka telden kendini gizliden ara dene numara gözüküyosa kerpeteye yatarsın aramasını beklersin başka bi çaresi yok öğrenmenin başka :)Programın ismi ?
hocam webteknonun konuyla alakalı yazısı vardı 2 yıl önce işimize yaramıştı şuan yazıyı bulamadım malesef diğer forumlardan baktım hiç biri detayı anlatmamış kim arıyor uygulamasının apksını kurup başka telden kendini gizliden ara dene numara gözüküyosa kerpeteye yatarsın aramasını beklersin başka bi çaresi yok öğrenmenin başka :)
118 80 emin ol direk soyluyorlar seni son arayan numarayi gizli olsada dostumProgramın ismi ?
@razor12 Hocam , zor hemde çok zor,, İşi bilen biri ise casus yazılımlarla bile , numara açığa çıkmayacaktır,, Yine de yarın başka ne yapılabilir, öğrenmeye çalışayım,,Arkadaşlar merhaba ,
Sürekli olarak özel numaradan aranıyorum . Açıyorum konuşmuyor . 15 - 20 dk da bir aranıyorum . Savcılığa gitmeden numarayı öğrenmemin bir yolu varmıdır ?
İyi forumlar
@Gogo
denedikten sonra tekrar döner misiniz ? merak ettimTeşekkür ettim :)
hocam bnm de basıma gelmıstı ne yaptımsa bulamadım. cok arastrdım sordum sorusturdum. savcılık dısında kımse erısemıyor maalesf..uzman bır hacker varsa cevrende bılemem :)Arkadaşlar merhaba ,
İyi forumlar
@Gogo
hadı ya emın msn aga118 80 emin ol direk soyluyorlar seni son arayan numarayi gizli olsada dostum