Korkarsan eger herkes senı ezer kukrersen her kes senden ürker 
tebrikler space league maçı mı bu
lıberty lıgı bayanlartebrikler space league maçı mı bu
ha bi ara space league maçı vardı isimleri de böyle sacmaydı ona benzettimlıberty lıgı bayanlar
ben sadece rusya lıgı voleybol mçalarına alıyorum bırde bu maça foxes panthers maçlarınaha bi ara space league maçı vardı isimleri de böyle sacmaydı ona benzettim![]()
valla 2 gündür ben yatışlara geldim moral kötü üst üste ala ala benim de bir tane tutsaydı + daydım seninki iyi tutmus döndürmüsnormalde 1 k yapıp cekecektım bahıs yattı jeton cekımı kabul etmedıler 900 de sınırlendım kasa bastım ıyıkıde yapmısım![]()
benımde hep kotuydu bugun duzeldıvalla 2 gündür ben yatışlara geldim moral kötü üst üste ala ala benim de bir tane tutsaydı + daydım seninki iyi tutmus döndürmüs
el alıskanlıgı ç i ü noktalı harfleri kullanmıyorum genelde hızlı yazı kullandıgım ıcın engel oluyo bazen resmı bısey yazmadıgım surece bu sekılde yazıyorumtebrikler hocam bağımsız bi sorum olacak “i” harfine garez mi var@Tazmany4Tips
bu arada bunu bı tek sen farkettın sanırım cunku yıllardır boyle kımse sormadı tebrık eıdyorum dıkkatlı ınsansıntebrikler hocam bağımsız bi sorum olacak “i” harfine garez mi var@Tazmany4Tips
senı tıtrete tıtrete dansoz yaptık be adam yeterpaparam titresin a.ina koydun paranin ... @Tazmany4Tips
Bayadır sorcam bi denk gelmedi :) Tebrikler hocam nazar değmesinbu arada bunu bı tek sen farkettın sanırım cunku yıllardır boyle kımse sormadı tebrık eıdyorum dıkkatlı ınsansın![]()
teşekkürler senin için böyle yazayım bariBayadır sorcam bi denk gelmedi :) Tebrikler hocam nazar değmesin