- 17 Eki 2018
- 1,331
- 457
Arkadaslar Bugün cekim talebi yaptım x siteden . Cekim geldi ama eksik geldi . Ben nasil olur diye canli destege girdim paparada kesinti olmadigini neden kesinti oldugunu sordum . Limiti aşmissinizdir o yuzden keser dedi . Bende bankadan yatirilabilen 48000 limitten 42000 limitim daha oldugunu soyledim . Hayir efendim 5000 limit sizin soylediginiz banka dan hesaba yatirim dedi . Kesinti yapilmasi islem gecmisinize gore devam edecektir bi muddet dedi . Kesinti yapilmasini istemiyorsaniz yeni papara hesap acin dedi Peki diyip ciktim canli destekden .
Arastirdim . Son 1 Ayda 5000 tl yi + 5 farkli kullanici hesabindan odeme gelmisse %3.4 kesinti yapiliyormus . Cekim yapanlar buna dikkat etsin . Bugün mesela 26 siysa gecen ayin 26 sindan itibaren baz aliniyor . Ben gecen ayin 1 inde ödeme almisim 500 tl . Ben aralık 1 e kadar ne kadar para gelirse gelsin %3.4 kesinti olcak demektir .
Ben 5 farkli kullanicidan aldim ama 5000 in uzerinde almadimki dedim kendi kendime . İslem gecmisine bi baktim bugunle gecen ayin 26 si arasini topladim 5130 tl odeme gelmis sitelerden . Bu 5130 u ne yaptim onuda bilmiyorum :))
Arastirdim . Son 1 Ayda 5000 tl yi + 5 farkli kullanici hesabindan odeme gelmisse %3.4 kesinti yapiliyormus . Cekim yapanlar buna dikkat etsin . Bugün mesela 26 siysa gecen ayin 26 sindan itibaren baz aliniyor . Ben gecen ayin 1 inde ödeme almisim 500 tl . Ben aralık 1 e kadar ne kadar para gelirse gelsin %3.4 kesinti olcak demektir .
Ben 5 farkli kullanicidan aldim ama 5000 in uzerinde almadimki dedim kendi kendime . İslem gecmisine bi baktim bugunle gecen ayin 26 si arasini topladim 5130 tl odeme gelmis sitelerden . Bu 5130 u ne yaptim onuda bilmiyorum :))