İzliyorum zaten bende maçı . Bol şanss booker ve bridges çok 3 lük kaçırdıı ben farklı kazanacağını düşünüyorum Phoneix formdaa miamide crowder 4.foul alsa çok güzel olucak @Dragos
Favori takımın öne geçmesi bence çok önemli çünkü kolay kolay geriye düşmüyor bundan sonraÖnde olması bisey ifade etmiyor önemli olan maç sonucu
aynen katılıyorumFavori takımın öne geçmesi bence çok önemli çünkü kolay kolay geriye düşmüyor bundan sonra
O nasil bir analizdir lakers 5 sayı öndeyken fark yedi daha biraz önce ajejkrhFavori takımın öne geçmesi bence çok önemli çünkü kolay kolay geriye düşmüyor bundan sonra
neden ifade etmesinÖnde olması bisey ifade etmiyor önemli olan maç sonucu
Favori dedim ;)O nasil bir analizdir lakers 5 sayı öndeyken fark yedi daha biraz önce ajejkrh![]()
crowder da 1 foul kaldıı aynenn o da olsa pho farkaa giderCrowder bi oyun dışı kalsa iyi olacak
neyse cüzdan totemi yapalım ? Papara mı ödemeler olucakO nasil bir analizdir lakers 5 sayı öndeyken fark yedi daha biraz önce ajejkrh![]()
neyse cüzdan totemi yapalım ? Papara mı ödemeler olucak50 telaaa jsjsjs
ben nba maçlarını her gece izlerim nba sitesinde üyeligim var bunun için :) Hobilerimden biridir NBABu saate kadar bekledin 50 TL az degilmi sana