saheser54
Üye
- 11 Kas 2018
- 5,246
- 1,939
Club bruge uefasi garanti atletico berabere kalir ise dortmund cok gol bulur ise 1 ci dortmund oluyor istatistik 0-1 de olsa atletico alir diyor.Bol şana hocam athletico çok ters takım bi güvenemedim
Club bruge uefasi garanti atletico berabere kalir ise dortmund cok gol bulur ise 1 ci dortmund oluyor istatistik 0-1 de olsa atletico alir diyor.Bol şana hocam athletico çok ters takım bi güvenemedim
Eyvollah bol sans ama uyarabilirdi drek banla demesi uygun olmadiYa zaten cekilisle belli olacak kuzen eger kupon kazanirsa 20 kisi begenmis 20 kisi icinden 5 kisiye 20 tl dagitacam mod bavarian cekilisi yapacak o yuzden atsanizda sizin cikacaginiz kesin degil o arkadasta o yuzden demistir kimsenin hakkina girmeye gerek yok
İtalyan futbolunu sampiyonlar ligine sokaraktan kalitesini dusuruyorlar sampiyonlar liginin
Yine bulduk lanetli italyanlari gerci atm de gelmedi yuhyi yumatu yani sansgeçmiş olsun
Yani daha ne olsun grubtan cikma macin zayif bi rakibin var kendi evindesin seyirci destegin var ama italya deyknce duracan iste en az 3 atman gereken bir mac uefaya gitti oh olsunYine bulduk lanetli italyanlari gerci atm de gelmedi yuhyi yumatu yani sans
Kimse kazanmadı bugün boşver yarına Allah büyüktürYani daha ne olsun grubtan cikma macin zayif bi rakibin var kendi evindesin seyirci destegin var ama italya deyknce duracan iste en az 3 atman gereken bir mac uefaya gitti oh olsun
Yarin roma da 0 biter alamaz maci hirdavat lastikleriKimse kazanmadı bugün boşver yarına Allah büyüktür![]()
Ust verdim bakalımYarin roma da 0 biter alamaz maci hirdavat lastikleri
Hic sanmiyom plzen kapanir cok kisir mac bekliyorumUst verdim bakalım
Ust u sil kg verHic sanmiyom plzen kapanir cok kisir mac bekliyorum