- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Puan durumlarda en yakin basagin grubu bide lazio grubu brugge bi ihtimal zorluo digerleri uefa haric cikan belli oomus
Ne oranı ne yarışması (4 etti dur devamını başka posta vericem)abi juventus kievi ilk yarıdan 2-0 3-0 yaparsa riske atmazlarsa ronaldo sakatlanmasın diye neden denenmesin oran yarışmasında bence juventus ilk yarından 3 leyip ronaldoyu çıkarırlar 2.yarı
Bizim ne işimiz var yarışma ileNe oranı ne yarışması (4 etti dur devamını başka posta vericem)
Yaklasik 30 kelimeden cumle kurmussun gitti 6 mesaj sayisi beLa amk adam akşam akşam 300 mesajı nasıl yapmış 6 mesaj yaptık eller agrıdı sokarım böyle işe ya 5 kelime ye bölmedim çünkü ben den bu kadar
oran yarışmasını hokeyciye söylemek lazımBizim ne işimiz var yarışma ile
Mesaj bizi bozar emoji yarışması olsa alayını gomerdim ama mesaj yazma zor iş kanka ?Yaklasik 30 kelimeden cumle kurmussun gitti 6 mesaj sayisi be![]()
Hokeyci degil buz hokeyci yaz (5mesaj)oran yarışmasını hokeyciye söylemek lazım![]()
En cok tepki en sevilen en fenomen senin ozellikler parayla deger bicilemedigi icin boyle oldu ;)Mesaj bizi bozar emoji yarışması olsa alayını gomerdim ama mesaj yazma zor iş kanka ?
****** et oarauı da şimdi bisi dikkatimi cekti herkes birbirine cevap verir olmuş normalde beğen dersin konu biter ua bitmesin diye her şey denenmiş amk ?En cok tepki en sevilen en fenomen senin ozellikler parayla deger bicilemedigi icin boyle oldu ;)
O devir dun bitti kanka Bugunki tahminlerim kisminda hangi bankadan uygun kredi cekilir muhabbeti bile gordum o derece akitiyolar konulari****** et oarauı da şimdi bisi dikkatimi cekti herkes birbirine cevap verir olmuş normalde beğen dersin konu biter ua bitmesin diye her şey denenmiş amk ?