Mılletın kasaları patlattın
her bahıs gelse adam trılyonluk olur bırı yazmıs yok kasaları patlattın sankı adamın her attıgını oynuyormussunuz gıbı elestırı yapmak kotulemek ıcın nıye byle fırsat kolar ınsanlar anlayamıyorum kaldıkı adam kımseye zorla oyna demıyor kı oyle bı yetkısı yok lutfen emege saygıNeoldu kral bu bahıs patladı mı ?
Neoldu kral bu bahıs patladı mı ?
terbıyesızlık yapma bu durumda sende olsaydın denk gelseydım aynı cevabı yazardım terbıyenı takınsen ne araya gırıyosun lan lale her ... muhalefet olmaya da ne meraklısınız amk belkı makarasına yazdım
onur kardes hayırdır adam bana kufr yazmıs sende begenmıssındostum bugun ıngılterede 3 bahıs kestırdım
3 unde ıy gol cıktı
ikincii yarı 0 ahaha
iyi biliyorsun sen daha bulasmıcam ıngıltereye
onur kardes hayırdır adam bana kufr yazmıs sende begenmıssın
onur kardes hayırdır adam bana kufr yazmıs sende begenmıssın
@onurbey11 kral zaten ılk yarı 2 ser gelınce dedım tamammm ıngıltereden kupon yakaladık ılk defa 2.yarı benı delırttı ıbne takımlarKısmetımız yokmuş nedıyelım yenı kuponları beklıyoruum
![]()
bende raporladım pardon bılerek mı begenı attın dıye merak ettım kusura bakmaraporladım admınler bakacaktır caresıne
bende raporladım pardon bılerek mı begenı attın dıye merak ettım kusura bakma
dede ben gayet sakın bı yorum yaptım okumussunuzdur ama arkadas ınsanlıktan ders almamıs bırı olmalıkı kufrlu hıtapta bulunmus lutfen uyarır mısınSakin...