- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Merhaba arkadaşlar,,
Sağlık,mutluluk ve bol kazanç diledikten sonra,,
Harika bir filmi sizlerle buluşturmak istiyorum,,
Türkçe adı,,Oyun
Künye,,
Vizyon tarihi 6 Şubat 1998 (2s 8dk)
Yönetmen David Fincher
Oyuncular: Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger
Tür Gerilim
Ülke ABD
İçerik,,
Tüm hayatını kontrol ederek yaşayan Nicholas Van Orton, engel olunamaz bir kontrolsüzlük ile karşı karşıya gelmek üzeredir. Hayatındaki başarıları, insanlarla ilişkileri ve huzurlu hayatı alacağı bir doğum günü hediyesi ile beraber değişecektir. Kardeşi Conrad, Nicholas’a sonunda çok büyük bir ödülün olduğu bir oyun hazırlar. Bu esrarengiz oyun bir süre sonra oyun olmaktan çıkacak ve Nicholas’ın tüm kararlarının tamamen gerçek bir şekilde yansıdığı bir ölüm kalım mücadelesine dönüşecektir. Orton oyuna başlarken, tüm bunlardan habersizdir,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Truman Show u izlediniz mi? Benzer bir senaryo,,
İnsana verilebilecek en güzel hediye umuttur,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Fragman linki,,
Sağlık,mutluluk ve bol kazanç diledikten sonra,,
Harika bir filmi sizlerle buluşturmak istiyorum,,
Türkçe adı,,Oyun
Künye,,
Vizyon tarihi 6 Şubat 1998 (2s 8dk)
Yönetmen David Fincher
Oyuncular: Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger
Tür Gerilim
Ülke ABD
İçerik,,
Tüm hayatını kontrol ederek yaşayan Nicholas Van Orton, engel olunamaz bir kontrolsüzlük ile karşı karşıya gelmek üzeredir. Hayatındaki başarıları, insanlarla ilişkileri ve huzurlu hayatı alacağı bir doğum günü hediyesi ile beraber değişecektir. Kardeşi Conrad, Nicholas’a sonunda çok büyük bir ödülün olduğu bir oyun hazırlar. Bu esrarengiz oyun bir süre sonra oyun olmaktan çıkacak ve Nicholas’ın tüm kararlarının tamamen gerçek bir şekilde yansıdığı bir ölüm kalım mücadelesine dönüşecektir. Orton oyuna başlarken, tüm bunlardan habersizdir,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Truman Show u izlediniz mi? Benzer bir senaryo,,
İnsana verilebilecek en güzel hediye umuttur,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Fragman linki,,