Cennette İslamda senin olsun kardeşGülün ancak yobazlar he he siz cennete göreceksiniz cennet sizin Allah sizin İslam sizin herşey sizin kararı siz verin sabah akşam kumar oynamak daha ayıptır başkasının ibine olması değil
Cennette İslamda senin olsun kardeşGülün ancak yobazlar he he siz cennete göreceksiniz cennet sizin Allah sizin İslam sizin herşey sizin kararı siz verin sabah akşam kumar oynamak daha ayıptır başkasının ibine olması değil
Susmak en guzel cevaptir hocam , siniri tepesinde ne desen ters anlar yazma birsey@mosquitos42 senle bana yobaz dedi la![]()
Kim gülüyorsa kim haksız yere başkasına laf ediyorsa yobazdir ne olacak başka@mosquitos42 senle bana yobaz dedi la![]()
Sinerim tepemde değil gayet insanı davranıyorum bu huyumlada gurur duyorum hiç sinerim tepede değil kimsenin hayatına kimse karışamaz meselem bu hem suçsuz yere sorun buSusmak en guzel cevaptir hocam , siniri tepesinde ne desen ters anlar yazma birsey
Eyw kanka bende sizi çok seviyorum bilirsinAydın bizim kardeşimiz la ters anlamalık bişi yok![]()
Tamam da biz mi karıştık , bize niye patliyorsun . Iki dakikada yobaz yaptin . Yazdiklarina dikkat etmiyorsun sanirimSinerim tepemde değil gayet insanı davranıyorum bu huyumlada gurur duyorum hiç sinerim tepede değil kimsenin hayatına kimse karışamaz meselem bu hem suçsuz yere sorun bu
Gülüyorsun duruma hem ne olursa olsun ister fikrine uymasin benim fikrim size ters olsun isterseniz gülmekle tepki vermeye hakınız yok ki fikir ne olursa olsun saygı duymak gerekmez mi düşün sen bir fikrini anlatıyorsun bana ben gülünce sana saygısızlık olmaz mı?Tamam da biz mi karıştık , bize niye patliyorsun . Iki dakikada yobaz yaptin . Yazdiklarina dikkat etmiyorsun sanirim
Ben senin herhangi bir postuna gülücük atmadim nereden cikardin ?Gülüyorsun duruma hem ne olursa olsun ister fikrine uymasin benim fikrim size ters olsun isterseniz gülmekle tepki vermeye hakınız yok ki fikir ne olursa olsun saygı duymak gerekmez mi düşün sen bir fikrini anlatıyorsun bana ben gülünce sana saygısızlık olmaz mı?
Benim fikrime göre bu kişiler ibine değil @Richarlison kardeşim de benim yazimdan yola çıkarak yorum yapıp ibine dedi değil mi onun yorumuna gülücük kondurdun dimi ne fark eder benim fikrime gülücük kondurmanlaBen senin herhangi bir postuna gülücük atmadim nereden cikardin ?
Yav aydin bi git yat gözünü seveyim ne kadar alıngan bi insansın. Her işte bir bit yeniği aramaya çalışma , bazen olaylara düz bakmaya çalış sana tavsiyemBenim fikrime göre bu kişiler ibine değil @Richarlison kardeşim de benim yazimdan yola çıkarak yorum yapıp ibine dedi değil mi onun yorumuna gülücük kondurdun dimi ne fark eder benim fikrime gülücük kondurmanla
bence böyle kişiler net ibinedir kankaaaBenim fikrime göre bu kişiler ibine değil @Richarlison kardeşim de benim yazimdan yola çıkarak yorum yapıp ibine dedi değil mi onun yorumuna gülücük kondurdun dimi ne fark eder benim fikrime gülücük kondurmanla
Alinmadim bunu sen iyi bilirsin herkesi çok seviyorum sabah akşam burdayım kimseye alınmam ben bunu bil ama kimsenin kimseye karışma hakı yok bak şakasız ağladım üzüntüden zoruma gitti insanı tavır gereken bu bak pis olanlarda var demiyorum bişey ama bazilarin elinde değil ben olayının en üzüntülü anında paylaşmışım gülücük görünce sinerlendim belki niyetiniz alay etmek değil ama düşün pisikolojiyi anlarsın beni neyse iyi geceler kusura bakma kafanızı şişirdimYav aydin bi git yat gözünü seveyim ne kadar alıngan bi insansın. Her işte bir bit yeniği aramaya çalışma , bazen olaylara düz bakmaya çalış sana tavsiyem
Hadi diyelim ibinedir onları öldürünce katil olmayacak mısın sence Allah birini öldürdün diye sana hesap sormaz mı sence Allah'a onun arasında değil mi 2 açıdan da sınıfta kalıyorsun bu konuda iyi düşün mk karıncayı bile incitmiyecek adamsın gelip burda insanı dışı fikire sahip olduğunu yuturma bize şimdibence böyle kişiler net ibinedir kankaaa
Öldüreceğimi nerden cıkardın banane la kim kime vurduruyorsa vurdursun ben kendi dertlerimle müzdaribim , takılmak için yazdımHadi diyelim ibinedir onları öldürünce katil olmayacak mısın sence Allah birini öldürdün diye sana hesap sormaz mı sence Allah'a onun arasında değil mi 2 açıdan da sınıfta kalıyorsun bu konuda iyi düşün mk karıncayı bile incitmiyecek adamsın gelip burda insanı dışı fikire sahip olduğunu yuturma bize şimdi![]()
Translık olarak addettiğin olay bir hastalıktır.La translık hastalıkmı ? Sokakta gördükmü tokat manyagı yapıyoruz bunun gibileri Esenler'de . Elin ibnelerine gülmeyeyimde nabayım![]()