hakkaten adam kral adammışValla bakan şahane bu sene sayesinde 65 bin alım yapıldı
hakkaten adam kral adammışValla bakan şahane bu sene sayesinde 65 bin alım yapıldı
İyi valla kanka sen de ne var ne yok hazır mısın rollinge@resi0406 Ne var ne yok ( 265 mesajdan 275 e kadar sürer ) :)
Adam tek başına adaylık koysun siler süpürürhakkaten adam kral adammış
Adam tek başına adaylık koysun siler süpürür
Valla şahsen ben adamın uğraşı ve çabasını çok takdir ettim ayrıca üslubu da çok güzel naif bi adamfazla da abartmamak lazım
o konuda herkes hem fikirValla şahsen ben adamın uğraşı ve çabasını çok takdir ettim ayrıca üslubu da çok güzel naif bi adam
Vay arkadaş hala 28 mesaj kalmış yok böyle bişeyo konuda herkes hem fikir
Vee 300. Mesaj şerefini bu mesajla doldurmuş bulunmaktayımeeee çoluk çocuk ne yapıyor
1919 da top mermisini sırtlayan seyit onbaşı bu ulkeyi kuransa varligini surdurmeaini saglayanda o isciler emekcilerdir. Var olsunlar.Benim babam sabah güneş ışığı olmadan karanlık sokaklarda yürüyerek ise giderdi . Bizim için ailesi için ... en çok da senin 1 mayısın kutlu olsun canım babam .. belki sana bunu soyleyemecegim asla ama iyiki varsın arkamdaki dağ
Rahmetle ve saygıyla...Elbet bir gün adalet tecelli edecektir ve düzen emek verenlerin hakkını verecektir1919 da top mermisini sırtlayan seyit onbaşı bu ulkeyi kuransa varligini surdurmeaini saglayanda o isciler emekcilerdir. Var olsunlar.