Son 2dk şut çekecek vuramadı topa ya valla bu idda adama allaha inancı sorgulatır diye boşuna dememişler 15dk 4şut bekledim 5dk uzatma 20dk çekemediler la birde yeniliyolar yaniÜzüldüm adına dostum bırak canın sağolsun ikime kadar yolu var de geç borç olsa BİLE takma gelip öldürmeyecekler :)
Üzdü kanka ben parayı çaldım pederin haberi yok birde o var nasıl anlatacam bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 66670
bir kart ya bir sarı kart daha gormedı serefsızler 56 dan sonra kafayı yıyorum suanda sanada gecmıs olsun
ooooo biladerim sen yanlış yollardasınn haberin olsun yolun yol değilÜzdü kanka ben parayı çaldım pederin haberi yok birde o var nasıl anlatacam bilmiyorum
Nasıl kurtulcaz kanka en sonu intihar sanırımooooo biladerim sen yanlış yollardasınn haberin olsun yolun yol değil
olum kumar yüzünden intihar mı edilir sen kafayı mı yedin ne kadar içeri girdin senNasıl kurtulcaz kanka en sonu intihar sanırım
Neyse kayıpdan 100 yaptım çekim gelsin pederin hesaba atayım da rahat uyurumolum kumar yüzünden intihar mı edilir sen kafayı mı yedin ne kadar içeri girdin sen
Geçmiş olsun
Sağol aydınımGeçmiş olsun
1xbetHangi site bu
Hocam geçen kapı açıldı, çıkıp kurtarsana kendini neyi zorluyorsun daha.Üzdü kanka ben parayı çaldım pederin haberi yok birde o var nasıl anlatacam bilmiyorum
İkide bir intihar adı altında duygu sömürüsü yapıp durma bence, insanlardan mı medet umuyosun anlamıyorum her kaybettiğinde intihar edecem diye yazıp duruyosun burayaNasıl kurtulcaz kanka en sonu intihar sanırım
Kimseye duygu sömürüsü yaptığım yok sadece kayıplarım olduğunda üzüntümü burada en acı şekilde paylaşınca biraz iyi geliyor nasıl mutlu olduğum anları pylaştığım zaman iyi oluyorsam bu da öyle. İntihar etcem meselesi mizahi zaten edicek adam çoktan ederdi birde şu var geçen aldığım para şu an bu illet yüzünden yapılan borçların ve kayıpların yüzde 5 i kadar o yüzden öyle hemen bir kenara çekilip bıraktım deyince olmuyor. O yüzden çok takılma benim yazdıklarıma ben bu melette üzüntümü ve sevincimi bu forumda yaşıyorum. Kimseyede çıkıp ben çok kötüyüm bana para ver deyip duygu sömürüsü yapmadım yapmam buda böyle bilinir.Hocam geçen kapı açıldı, çıkıp kurtarsana kendini neyi zorluyorsun daha.
İkide bir intihar adı altında duygu sömürüsü yapıp durma bence, insanlardan mı medet umuyosun anlamıyorum her kaybettiğinde intihar edecem diye yazıp duruyosun buraya
Mizahi gibi algılanmıyor kardeşim 2 kere şahit oldum. Seni ciddiye alıp umursayıp intihardan(!) vazgeçirmeye çalışan insanlar görüyorum, onların duyguları sömürülmüş oluyor. Şakası veya mizahı bile yapılacak bir konu değil bence ve her sömürü maddi değildir, saygılarKimseye duygu sömürüsü yaptığım yok sadece kayıplarım olduğunda üzüntümü burada en acı şekilde paylaşınca biraz iyi geliyor nasıl mutlu olduğum anları pylaştığım zaman iyi oluyorsam bu da öyle. İntihar etcem meselesi mizahi zaten edicek adam çoktan ederdi birde şu var geçen aldığım para şu an bu illet yüzünden yapılan borçların ve kayıpların yüzde 5 i kadar o yüzden öyle hemen bir kenara çekilip bıraktım deyince olmuyor. O yüzden çok takılma benim yazdıklarıma ben bu melette üzüntümü ve sevincimi bu forumda yaşıyorum. Kimseyede çıkıp ben çok kötüyüm bana para ver deyip duygu sömürüsü yapmadım yapmam buda böyle bilinir.