Son goldeki sevincini anlatır mısın :)Bana rahat WON haramdır eskiler bilir neyseki güzel karimizi aldık :) @Colonel hocam özelden papara veya btc hesabı atabilir misin
Kesenize bereket çok büyük bir mebla ve kazanç. Tekrar tebrikler.Bana rahat WON haramdır eskiler bilir neyseki güzel karimizi aldık :) @Colonel hocam özelden papara veya btc hesabı atabilir misin
Benim bütün borcum kadar ?Kesenize bereket çok büyük bir mebla ve kazanç. Tekrar tebrikler.
Çokmuş o kadar borç ya nasıl sabrediyorsun kralBenim bütün borcum kadar ?
Aklıma getirmiyorum... Zaten 2 yıldır fazlasıyla yaşlandım. En son oluruna bıraktım gitti... Arayan avukatlık bürolarına iş verin ödeyim diyorum , keşke diyorlar. ??Çokmuş o kadar borç ya nasıl sabrediyorsun kral
Umarım 0 olduğu günleri görürsün kral :(Aklıma getirmiyorum... Zaten 2 yıldır fazlasıyla yaşlandım. En son oluruna bıraktım gitti... Arayan avukatlık bürolarına iş verin ödeyim diyorum , keşke diyorlar. ??
Utku burda moderörlüğü bıraktı sanırım umuta baya yoktu kaç gün önce gördüm forumda sen nerelerdeydinUmut utku falan noldu arkadaşlar bilgisi olan var mı bıraktılar mi
Pek kimse yok arada uğrayan oluyordurUmut utku falan noldu arkadaşlar bilgisi olan var mı bıraktılar mi