Buradada deprem oluyor dunden beri 2 3 saat araliklarlaRizede kiyamet kopuyor kuran carpsin boyle bir yagmur yok yer gok inlio allah korusun beterinden asmalar koptu
Harbi sorma ya , kral allah carpsin flaketti ya bahceler gitti fulBuradada deprem oluyor dunden beri 2 3 saat araliklarla
parayı alamadın mı reis :( Bu arada ben de 243 oran tutturmuştum hesapta 1 lira vardı bültendeki tüm maçlara 0 oynamıştım :)Bu oranı yakaladıktan sonra siteye giris yapayim dedim, blocked hatasi verdi canlı desteğe bağlanınca sadece hesabınız kapalı dedi destekten attılar. 10 dakika sonra arandim oynadigim 4 beraberlik maçından ikisi sikeliymis ama hangi ikisi konusunda olsugunu risk birimi bilgi vermemis arayan arkadasa. Velhasıl gün geçmiyor ilginç olaylarla karşılaşıyorum :)
Parayi anında gonderdiler ama arayan arkadas odeme yapilmayacak dedi. Haberi yok yani arkadasin :)parayı alamadın mı reis :( Bu arada ben de 243 oran tutturmuştum hesapta 1 lira vardı bültendeki tüm maçlara 0 oynamıştım :)
Sen bu parayi almismiydin dun cektinmiBu oranı yakaladıktan sonra siteye giris yapayim dedim, blocked hatasi verdi canlı desteğe bağlanınca sadece hesabınız kapalı dedi destekten attılar. 10 dakika sonra arandim oynadigim 4 beraberlik maçından ikisi sikeliymis ama hangi ikisi konusunda olsugunu risk birimi bilgi vermemis arayan arkadasa. Velhasıl gün geçmiyor ilginç olaylarla karşılaşıyorum :)
Cevabi aldim bosver o zaman @fyuksek parayi aldiysan ne halleri varsa gorsunler :)Sen bu parayi almismiydin dun cektinmi
Parayi anında gonderdiler ama arayan arkadas odeme yapilmayacak dendi. Haberi yok yani arkadasin :)