Ulan ne dokunacak hata bizde gecenin korunde muhabbete ortak olalim dedim ne bok yiyorsan ye.O kadar konu konuşulmuş elemana dokunmuş belli
Ulan ne dokunacak hata bizde gecenin korunde muhabbete ortak olalim dedim ne bok yiyorsan ye.O kadar konu konuşulmuş elemana dokunmuş belli
Ağzını topla gevsek karşinda asker arkadaşın yok.Ulan ne dokunacak hata bizde gecenin korunde muhabbete ortak olalim dedim ne bok yiyorsan ye.
Senin gibi hakaret eden biri degilim bak isine.Ağzını topla gevsek karşinda asker arkadaşın yok.
Bende almayi dusundum mantikli fark acildi ikinci per Memphis atmaya baslar Houston zaten atarGecenin kapanış macını aldım şans artık gelirse Ekli dosyayı görüntüle 6722
Senin gibi hakaret eden biri degilim bak isine.
Tamam jago zatmayin daSenin gibi hakaret eden biri degilim bak isine.
İyi gecelerBen çıkıyorum arkadaşlar herkese bol şans
Ben çıkıyorum arkadaşlar herkese bol şans
1-3Beyler orlandoya kucuk bi sinerji be kucuk kasayı attik Pere
İyigeceler hocam görüşürüz kendine iyi bakBen çıkıyorum arkadaşlar herkese bol şans
Bu gece son verelim artık onurum yarına elde kalmaz yoksa
3,çeyrekmiydi?gitti Orlando iyi geceler beyler gelseydi patlatirdik nba yi bu gecede son 3 dk da sayi atmadi düzgün