Umarım bir sorun olmadan bu hafta fişi çekeceğiz. Haydi Başakşehir’im.
( Fenerbahçeliyim
)
( Fenerbahçeliyim
Lacivert (dogru mu la takımın renklerini bile bilmeden sevdik)TURUNCUUU
@emana22
Bilemedim ki şimdiLacivert (dogru mu la takımın renklerini bile bilmeden sevdik)
Seveceksek adam gibi sevelim adamLacivert (dogru mu la takımın renklerini bile bilmeden sevdik)
Onu bunu geçte bu nefreti yaratan sizsiniz sayi fenerden neden bukadar nefret edıyorsunuzTrabzonsporum sen o kadar büyük bir takımmışsın ki 20 milyon fenerbahçe taraftarını Başakşehire atadın.
Ben üzülüyorum la kendiniz bu sene bir başarı yakalayamayıp ta başka takımının şampiyonluğuna seviniyosunuzOnu bunu geçte bu nefreti yaratan sizsiniz sayi fenerden neden bukadar nefret edıyorsunuz
Tabiki buyuk takım kucuk takım olsa onu desteklerdik :) 20 milyon fenerbahceli 20 milyon Galatasaraylı 15 milyon Besiktaslı 150 kisi de basaksehirliTrabzonsporum sen o kadar büyük bir takımmışsın ki 20 milyon fenerbahçe taraftarını Başakşehire atadın.
Başka takımı tutan yok Trabzon şampiyon olacağına Başakşehir olsun benden nefret eden takımın neden olmasını istiyim acaba Fener ıle Galatasaray şampiyonluğa oynasan kımı tutacan fenerı mı güldürme benı :)Ben üzülüyorum la kendiniz bu sene bir başarı yakalayamayıp ta başka takımının şampiyonluğuna seviniyosunuz
Valla fener bu gidişle daha şampiyonluğa oynayamayacağı için sıkıntı yokBaşka takımı tutan yok Trabzon şanpıyon olacağına Başakşehir olsun benden nefret eden takımın neden olmasını istiyim acaba Fener ıle Galatasaray şampiyonluğa oynasan kımı tutacan fenerı mı güldürme benı :)
O konuda haklısınValla fener bu gidişle daha şampiyonluğa oynayamayacağı için sıkıntı yok![]()
![]()
Ula kutlamaya gidecektim ayıp oldu adamlar kac kisi acaba suanŞAMPİYONUZ @emana22
emın ol sosyal mesafe korundu bır tek tahsın hasoglu goruntulendıUla kutlamaya gidecektim ayıp oldu adamlar kac kisi acaba suan