Allah yardımcıları olsun
İns öyledir ama Hic zannetmiyorum. Abim tatvanda görevli o bile 1 dakka salladık dedi Tatvan nerde elazıg nerde amk aksam aksam canım sıkıldı ins cok can kaybı yoktur. @Aydin2121 sana da yakın galiba sizde durumlar nebakan 4 5 binanın yıkıldığını söyledi o da ilk duyumlar
Sinemadaydik abi beşik gibi sallandı 30 saniye boyunca düşün herkes dışarı çıkmıştı eve dönerken sikinti yok umarım Elazığ da sıkıntı yokİns öyledir ama Hic zannetmiyorum. Abim tatvanda görevli o bile 1 dakka salladık dedi Tatvan nerde elazıg nerde amk aksam aksam canım sıkıldı ins cok can kaybı yoktur. @Aydin2121 sana da yakın galiba sizde durumlar ne
Amk sinama da mı yatıyorsjm sen yesilcam sex sineması mı buldun kendine ne zaman sorsak filmdesin muptezel ********Sinemadaydik abi beşik gibi sallandı 30 saniye boyunca düşün herkes dışarı çıkmıştı eve dönerken sikinti yok umarım Elazığ da sıkıntı yok
abi sana şöyle soyleyim eskiden 4 olsa besmeleye fatihaya düşerdim simdi bu ilk depremin üstüne 5 kere 4 'ün 5 'in üstünde deprem olmuş zerre hissetmedik dizlerin bağı çözüldü bi kereİns öyledir ama Hic zannetmiyorum. Abim tatvanda görevli o bile 1 dakka salladık dedi Tatvan nerde elazıg nerde amk aksam aksam canım sıkıldı ins cok can kaybı yoktur. @Aydin2121 sana da yakın galiba sizde durumlar ne
Allah yardımcınız olsun artçılar surebilir eve girmeyin belli sureabi sana şöyle soyleyim eskiden 4 olsa besmeleye fatihaya düşerdim simdi bu ilk depremin üstüne 5 kere 4 'ün 5 'in üstünde deprem olmuş zerre hissetmedik dizlerin bağı çözüldü bi kere
Abim ruhu halim bozuk bende ne yaptığımı bilmiyorum 01 filimine gitmiştik hayatımmda böyle salanma görmedim çok pis duygu disardasin ev kesin yıkıldı diyorsun kendinden vazgeciyor insan çok pis duygu deprem duygusu Allah sabır versin ama sevdiğimizin değerini bilmemiz lazımAmk sinama da mı yatıyorsjm sen yesilcam sex sineması mı buldun kendine ne zaman sorsak filmdesin muptezel ********
Hissedilen yerleri saydilarda baya yerler hissetmis kayseriden tut irak suriye tarafina kadar insallah yaptiklari aciklama gibi kalirda korktugumuz olmaz ama gelen her videolarda insanin canini yakiyo aciklamalardaki gibi kalicaga benzemio daha ulasamadiklari yerler varmis bideİns öyledir ama Hic zannetmiyorum. Abim tatvanda görevli o bile 1 dakka salladık dedi Tatvan nerde elazıg nerde amk aksam aksam canım sıkıldı ins cok can kaybı yoktur. @Aydin2121 sana da yakın galiba sizde durumlar ne
Sanada gecmis olsun feli sen nerdeydin nerde hissettinLan beşşik gibi sallandık alayımız dışarıda Allah korudu
Sanada gecmis olsun aydinim Rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun güzel abilerim kardeşlerim umarım sıkıntı yok
AminSanada gecmis olsun aydinim Rabbim beterinden korusun
Maraştaydım kanka yeminle ben nasıl kurtuldugumuza şaşıyorum şu an herkese büyük geçmiş olsun adana kayseri elazıg hayat cok hiisedilmişSanada gecmis olsun feli sen nerdeydin nerde hissettin
O bolgede hissetmiyen sehir kalmamis zaten dikkat et kendine girme su siralar bari eveMaraştaydım kanka yeminle ben nasıl kurtuldugumuza şaşıyorum şu an herkese büyük geçmiş olsun adana kayseri elazıg hayat cok hiisedilmiş