- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
+4 verdi
Zikin sağolsun aslanımOlmadı beee @Depelü @acarbey02400 @Aydin2121 @Vurkaçoğlu aklimdasiniz inanın dün geceki zararı çıkarttım hatta 1 k da eksideyim bir kombin yapacağım akşama gelirse papara isteyeceğim sizden krasnodar gelseydi müthiş olacaktida olmadı
canın sağolsun be kralOlmadı beee @Depelü @acarbey02400 @Aydin2121 @Vurkaçoğlu aklimdasiniz inanın dün geceki zararı çıkarttım hatta 1 k da eksideyim bir kombin yapacağım akşama gelirse papara isteyeceğim sizden krasnodar gelseydi müthiş olacaktida olmadı
Canın sağolsun ne demek sen kazanmana bakOlmadı beee @Depelü @acarbey02400 @Aydin2121 @Vurkaçoğlu aklimdasiniz inanın dün geceki zararı çıkarttım hatta 1 k da eksideyim bir kombin yapacağım akşama gelirse papara isteyeceğim sizden krasnodar gelseydi müthiş olacaktida olmadı
Kazandı zaten de digeride gelse tadından yenmezdi ya :)kazandı olunca başlık sevinmiştim ama sağlık olsun
Bak keyfine abım umarım hep kazanırsınOlmadı beee @Depelü @acarbey02400 @Aydin2121 @Vurkaçoğlu aklimdasiniz inanın dün geceki zararı çıkarttım hatta 1 k da eksideyim bir kombin yapacağım akşama gelirse papara isteyeceğim sizden krasnodar gelseydi müthiş olacaktida olmadı