- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Bu hindular ne yapio la sahada
Bı deneyeyim dedim biseyker çıkar diye de cikmicakAlooo bu kupon ne aloooo@scarpion bol şans dostum
Daha ala bir manyak görmek istiyorsan diğer konuya bakdün kuzenim 1k yı68 orana attı senden ala manyak mı var demiştim gidip özür dilim Nabim
Çek geç kaldılar diğer maçlarda 0 0 bişey anlamadımZagrep 2 hindu 1 biseyler olabilirmi
Hele gil vicente mali ordada yaptak kimildamadiÇek geç kaldılar diğer maçlarda 0 0 bişey anlamadım![]()
Ver yansın yapıyoruz aydın mezara goturmicezBol şanslar da abi sen kafayı siyırdın 48 oran 1 K basmak nedir @scarpion ?
Bol şanslar olsun ?Ver yansın yapıyoruz aydın mezara goturmicez![]()
Haha sabun shop1k bastıgını görünce @Aydin2121 aklına gelen sahne. Kaç tane alırdı kimbilir. Al al al al dimi @Emana22
Ekli dosyayı görüntüle 68943
Daha bu konuya yeni gelebildim kardesim yazdigin gibi gelsin ne diyim baska kazanclar cok guzel gorunuyor umarim bakiyede de gozukurler
HHHHahhGaha çok güldüm buna @Aydin2121 luton bana bugün diyor ki olum 8 k var çek oynama daha kardasin zaten karıya git veya aydın gibi sabun al diyor1k bastıgını görünce @Aydin2121 aklına gelen sahne. Kaç tane alırdı kimbilir. Al al al al dimi @Emana22
Ekli dosyayı görüntüle 68943
Hahaha ?HHHHahhGaha çok güldüm buna @Aydin2121 luton bana bugün diyor ki olum 8 k var çek oynama daha kardasin zaten karıya git veya aydın gibi sabun al diyor![]()