Evet , para olmayınca bisiklete ekmek banıyorumSen nasıl uyandın bu saatte hayırdır modum 2883848 tl bitince boyle mi oldun
Evet , para olmayınca bisiklete ekmek banıyorumSen nasıl uyandın bu saatte hayırdır modum 2883848 tl bitince boyle mi oldun
dogru diyon kral beklemedeyizYaparız ya durun bi karga pokunu yesin saat kac uyumadınız mı :) bu oran basaksehirin sampiyonlugundan daha cok kutlandı tekrar tebrikler kardesim :)
Rollingi bana bırakmayin daeyvallah modum.Ben sana 250 tl papara atayım o zaman arkadasların fikrine göre ya roll ya dagıtım yapsak uyar mı acaba ?
Herkes kararini belirtsin , ortak bir yol bulup harekete geçerizmodumuza 250 tl olarak yolladım beyler.İster roll ister bölünsün nasıl derseniz.ben atardım tek tek ama @ausishere ve @Ozzys aktif degil benimde cıkmam lazım girebilir miyim gün icinde bilmiyorum bol sanslar. @emana22 @mosquitos42 @Felicilianolopez @Ozzys @ausishere
hocam cok cok sagol dün seni göremedimm kuponu atcaktımVaaay vaaay vaaay kral tacını takmıs. Yakısır kardesim cok tebrik ederim. Ben son düzlükte düsmeye devam :)
Hele laflara bak dedigine kendin inanıyor musunRollingi bana bırakmayin da![]()
Şu 250 yi 50 k yapında paylaşalımHele laflara bak dedigine kendin inanıyor musun
eyvallah hocam düsünmen yeter. ödül lokalden bir dostumuzda kalsın da bana yeter :)hocam cok cok sagol dün seni göremedimm kuponu atcaktımdarısı basına
50k yı bize yedirmezler ama ilk 3 de kalsak kafieyvallah hocam düsünmen yeter. ödül lokalden bir dostumuzda kalsın da bana yeter :)
Hehe yeni 998 oranlı kupon yaptım attım fava bekliyorum
50 k verirler mi bilmiyorum ama bu oranı geçeçek adam yoktur piyasada50k yı bize yedirmezler ama ilk 3 de kalsak kafi
bakalım hocam görcez sekabet bünyesi verir diye düsünüyorum ama belli de olmaz tabi :)50 k verirler mi bilmiyorum ama bu oranı geçeçek adam yoktur piyasada
sen denemeye devam et hocam 800-900 oranlar ben liderligin sende kalıcağını düşünüyorum.50k yı bize yedirmezler ama ilk 3 de kalsak kafi
aynen bende hergün denemeye devam etcem zaten 4 gün kaldı bakalım sonucu görcez :)sen denemeye devam et hocam 800-900 oranlar ben liderligin sende kalıcağını düşünüyorum.
Ahahah kanka alıştın he 800 900 oran diyon paraya mı satılıyor bu dkkdsen denemeye devam et hocam 800-900 oranlar ben liderligin sende kalıcağını düşünüyorum.
buarada 1 kişi 1 ödül mü alıyor?aynen bende hergün denemeye devam etcem zaten 4 gün kaldı bakalım sonucu görcez :)
Sen kupon at ben başka siteden oynıcam 3 maç seçipaynen bende hergün denemeye devam etcem zaten 4 gün kaldı bakalım sonucu görcez :)