- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
aynen iletisime gectiler şuan 1. sıradaymısız bakalım :)@BuzHokeyci güncel listede yoksun ama gece sonuclandıgı icin yarın listeye giriceksin.
Katılan oyuncuların liderlik tablosu hesaplamaları 00:00-23:59 saatleri arasında gerçekleştirilecek
kral mosqi modumuza yolladım o herkesin ortak kararına göre ayarlıcaktıTekrar tebrikler @BuzHokeyci ben roll yerine direk dağıtım taraftarıyım.Roll de şansımız tutmuyor her zaman
Bende fikrimi söyledim dotacıkral mosqi modumuza yolladım o herkesin ortak kararına göre ayarlıcaktı
Hemfikir mi herkesArkadaşlar paparanizi atin dagitalim @BuzHokeyci nin parasini :)
Tot 2.5 a kasa girilir miHerkesin payını attim biz rolling falan yapmayiz yalan olmasin para![]()
Düşene bir tekme de sen atma :(Tot 2.5 a kasa girilir mi![]()
teşekkürler hocam :)Tebrikler @BuzHokeyci 7maç bu oranı yakalamak ne diyim helal olsun
gelceksen sen gel be kral :))@BuzHokeyci 593 le geleyim mi![]()
mac yok ki bende pusudayım deneyecem birseylerGönderdiği 50 ile 593 ü buluyorum @BuzHokeyci acile kaldırılıyor![]()
Asıl dar bültende kıymetli bu iş :)mac yok ki bende pusudayım deneyecem birseyler![]()
Cyberi hatırlamac yok ki bende pusudayım deneyecem birseyler![]()
en önemli faktör sans ya sans yoksa gerisi yalanAsıl dar bültende kıymetli bu iş :)