- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Güncel
Pazar gunu icinde cikrarirsan genis kupn yapilir. Tercihler cok iyi
Bilgisayarımı alınca geniş zamanda daha çok analiz yapabileceğim şimdilik kapasite bu :)Pazar gunu icinde cikrarirsan genis kupn yapilir. Tercihler cok iyi
Bahsimiz Kazanmıştır. Değerlendirenleri tebrik ederim.
eline koluna sağlık keçiören macını dep 0.5 ust hatay bursayı da kg var olarka ekledım erzurum ve adana yı koydum bugun wonlayan ılk kuponum saolasınBahsimiz Kazanmıştır. Değerlendirenleri tebrik ederim.
Bugün 1 kupon daha yapacameline koluna sağlık keçiören macını dep 0.5 ust hatay bursayı da kg var olarka ekledım erzurum ve adana yı koydum bugun wonlayan ılk kuponum saolasın
9 kişiye 2 gol daha atamassa yazıklar olsun burnleye
İçime sinmeye sinmeye oynadım9 kişiye 2 gol daha atamassa yazıklar olsun burnleye
rezillik ya baska bırsey degıl bir tane koysa devamı gelcek de koyamadı bır turluİçime sinmeye sinmeye oynadım
Gol olmadan hemen önce dep 0,5 üst oynayacaktım gol oldu :(rezillik ya baska bırsey degıl bir tane koysa devamı gelcek de koyamadı bır turlu
yazık ettıler guzelım kupona ıkıncı golude ev yanlıslıkla kendı kalesıne attı bu burlneyın allah belasını versınGol olmadan hemen önce dep 0,5 üst oynayacaktım gol oldu :(
Gece uzun çıkarırız acısınıyazık ettıler guzelım kupona ıkıncı golude ev yanlıslıkla kendı kalesıne attı bu burlneyın allah belasını versın