şuan 400 çeksem kasada 177 mi bırkasam annemın karttan almıştım 400 o kesin geri yatmalı :)
cekım var kanka dırekt batar felan alma riski göze bu işler sakat iş yapma bıdahada ha :)
şuan 400 çeksem kasada 177 mi bırkasam annemın karttan almıştım 400 o kesin geri yatmalı :)
Karttan aldıysan çek kardeşim valla bi anda kaybedersin ben öyle öyle kaç kere bankada - ye düştüm bi 50 tln gider o hırsla kalmaz bişeyinşuan 400 çeksem kasada 177 mi bırkasam annemın karttan almıştım 400 o kesin geri yatmalı :)
sorma ya şans yanımızda gitti chorlote bugun benım kankam olur pho da bu ikisini çok sevıyorum :)cekım var kanka dırekt batar felan alma riski göze bu işler sakat iş yapma bıdahada ha :)
Benim kumarım burada biter bırakıyorum çekim talebi verip
400 çekim talebi verdimKarttan aldıysan çek kardeşim valla bi anda kaybedersin ben öyle öyle kaç kere bankada - ye düştüm bi 50 tln gider o hırsla kalmaz bişeyin
Benim kumarım burada biter bırakıyorum çekim talebi verip![]()
Teşekkür ederim kral para hemen geçmezde leaderjack in yarışmadan kazandığımı sen alsınerjıye ortak olduk varmı bıseylerbazı arkadaslar yok onların rolune buruneyım bıraz
![]()
![]()
hayırlı olsun dostum :)
öğrenciyim 10 tl ciler gelmeden seri :)sınerjıye ortak olduk varmı bıseylerbazı arkadaslar yok onların rolune buruneyım bıraz
![]()
![]()
hayırlı olsun dostum :)
Teşekkür ederim kral para hemen geçmezde leaderjack in yarışmadan kazandığımı sen al
Ekli dosyayı görüntüle 6980
seni mı kırıcam kanki :)
indiana 3ledı kanka faullerı gelmemesı ıcın sebepte yok oran saglam geldı :)
Aynen öyle şu kazandığımız paraya seviniyoruz ama dünyalrı veriyoruz o aklımızda değil tabiahaha kanka saka bı yanaben kumarı bıraktım 7 gunde sadece 10 tl ıddaa bayısınden yatırdım oldukca bonus onunla vakıt gecırıyorum ıse basladım felan subatta maas rahatlıyorum :)
50 bı forumdan kazandık guncellemeye gırdı yoksa o olsa cok ıyı katlardım bugun barça cıty ve benfica yeterlıydı :)
ufak oynamıyordum kuponları koyuyordum buraya ama aklım basıma geldı kendı paramızla rezıl oluyoruz bazenlerı
hiç sormaAynen öyle şu kazandığımız paraya seviniyoruz ama dünyalrı veriyoruz o aklımızda değil tabi
ho ya söyle kanka 3. peri alsınindiana 3ledı kanka faullerı gelmemesı ıcın sebepte yok oran saglam geldı :)
Aynen öyle şu kazandığımız paraya seviniyoruz ama dünyalrı veriyoruz o aklımızda değil tabi
şu p
ho ya söyle kanka 3. peri alsın