en son 3-3 dü benim kupon geldi kapattım vay aqEkli dosyayı görüntüle 42263
Böyle bir şanssızlık yok yeminle sinir oldum 90 + 4 te gelen tel aviv şerefsizinin golü 400 tl den etti gece gece sinir küpü ettiler ! :(
90 + 4 te attı 3-4 bitti şerefsiz takımlaren son 3-3 dü benim kupon geldi kapattım vay aq
vay be geçmiş olsun kardeşim harbiden de deli olur adam90 + 4 te attı 3-4 bitti şerefsiz takımlar
ya maçı izliyorum bide acayip sinir oldum bedavadan gol yedi bunlarda var da yok galiba ofsayt olabilirdi son gol verdi it hakemvay be geçmiş olsun kardeşim harbiden de deli olur adam
1800 lira3 - 3 lük maç zaten 6 gol olmuş maçta gidiyor son dakikada 1 gol daha oluyor sinir olmamak elde değil :mad:
Kabus devam ediyor bugün elinden geleni yaptılar kazandırmamak için ! :mad: Şerefsizsin arsenal !
Ekli dosyayı görüntüle 42269
Ben alirina verdim ama oynayan herkes ya. 2 5 üst oynamış yada arsenal 1 5 üst veya ilk yarı alirina oynamış yani çoğu kişinin canı yandı bencebugün arsenal dünyaları yatırdı
herkesi yatırdı itler alt lig takıma karşı bile süreye oynuyor reziller bilerek yaptılarBen alirina verdim ama oynayan herkes ya. 2 5 üst oynamış yada arsenal 1 5 üst veya ilk yarı alirina oynamış yani çoğu kişinin canı yandı bence
Oyle bakma 1 Lig takımı gibidir norwic Aston villa watford bunlardan daha çok iyi takım leedsherkesi yatırdı itler alt lig takıma karşı bile süreye oynuyor reziller bilerek yaptılar
biliyorum iy leeds çok iyi oynadı kazanabilirdi bile ilk yarıyı isabetli şut yüzdesi yüksekti.Oyle bakma 1 Lig takımı gibidir norwic Aston villa watford bunlardan daha çok iyi takım leeds
Maçı izliyordum hemen hemen hepsini ilk yarıda Leeds hep ön alanda baskı yaparak arsenalı çıkartıyordu dakika 15 20 filandı Leeds 10 sütü vardı topla oynamada %35 %65 Leeds öndeydi ikinci yarı Arsenal çok iyi başladı golu buldu 1 2 kaçırdı