hiç komik gelmiyor bana bu tarz programlarMerhaba arkadaşlar,,
Güldür güldür biliyorsunuz kendi alanında Number One:) Az önce izlediğim bölümü paylaşmak istedim,, Çok güleceksiniz ,,
İyi seyirler diliyorum,,
Abi çok güzel hareketler 2 yi izlemiyorsan asıl onu tavsiye ederim .Merhaba arkadaşlar,,
Güldür güldür biliyorsunuz kendi alanında Number One:) Az önce izlediğim bölümü paylaşmak istedim,, Çok güleceksiniz ,,
İyi seyirler diliyorum,,
Neden ki, hangi tarzda olanlar komik geliyor:)hiç komik gelmiyor bana bu tarz programlar
Kardeşim ÇGHB 2 ‘yi de izliyorum,, Genelde Yılmaz Erdoğan iyi başlar, sonradan bozar,, Zamanla yazılan konular daralıp , sergilenen performans düşüyor,, Yoksa gerçekten ÇGHB 2 nin ilk bölümleri harika,,Abi çok güzel hareketler 2 yi izlemiyorsan asıl onu tavsiye ederim .
Çok güzel hareketler2 acın kapıyıMerhaba arkadaşlar,,
İyi seyirler diliyorum,,
Genelde fırsat buldukça hep izliyorum,, Bu aralar La casade papeli bekliyorum, yeni sezonunu :)Çok güzel hareketler2 acın kapıyı
Ilk sezonun 2 bölümünden sonra izlemek nasip olmadı bendeGenelde fırsat buldukça hep izliyorum,, Bu aralar La casade papeli bekliyorum, yeni sezonunu :)
Kardeşim bir an önce bitir Harika dizidir,,Ilk sezonun 2 bölümünden sonra izlemek nasip olmadı bende
Berlin i öldürdüklerini duyduktan beri izleyesin kaçtı zaten geç başlamıştım ama tekrar devan edicemKardeşim bir an önce bitir Harika dizidir,,
Konu yelpazesi azaldıgi icin geçmıs yillardaki konular ufak rötuşlarla tekrar sunuluyor . Ama ben BKM nin yaptigi her işte profesyonelliği hissediyorum .Kardeşim ÇGHB 2 ‘yi de izliyorum,, Genelde Yılmaz Erdoğan iyi başlar, sonradan bozar,, Zamanla yazılan konular daralıp , sergilenen performans düşüyor,, Yoksa gerçekten ÇGHB 2 nin ilk bölümleri harika,,
Yeni sezonda Berlin yaşıyor sanırım :)Berlin i öldürdüklerini duyduktan beri izleyesin kaçtı zaten geç başlamıştım ama tekrar devan edicem
Profesyonellik ve oyunculuk gerçekten harika kardeşim ,,Konu yelpazesi azaldıgi icin geçmıs yillardaki konular ufak rötuşlarla tekrar sunuluyor . Ama ben BKM nin yaptigi her işte profesyonelliği hissediyorum .
Aman aman yapma.abi spoiler yemeyelim izlicemkesinYeni sezonda Berlin yaşıyor sanırım :)
Fundamental zaten başyapıt , cmylmz:)Ben TV izlemeyi Behzat Ç ile bıraktım şimdi blu tv üyeliği alıp devam edicem. Bu tür programlar bana da hoş gelmiyor. Cem Yılmaz`ın fundamentali hariç.
Aynen bana da öyle komik gelmiyor. Başım ağrıyor. Çghb 1 iyidi. En efsane olacak o kadar :) ondan sonra gelenler hep kopyası.hiç komik gelmiyor bana bu tarz programlar
Yahu gerçekten izleyin bana göre çok komik , hele Fikri’nin yaptığı rol mükemmel :)iyi seyirler![]()