Doğrusu Dede sana bir konuda katılmıyorum evet destek olmasa yapılmazdı. Ama bu geç kalınmış bir destek :) en başından destek verilmeliydi hem savunma sanayisine hem de teknolojik değişime. ilime ve bilime yatırımın zararı olmaz hatta ekmeğini cok yeriz. Bu konuda siyasi düsünceleri bir kenara bırakıp takdir edilmesinden yanayım :) senin söylediklerin bu durumun siyasi tarafıDamat olmasa bu kadar taktiri de toplayamayacaktı muhtemelen. Anka var mesela ama onun için pr yapılmadı böyle. Devletin bütün imkanları aktarılınca bırakında olsun o kadar teknolojik değişim. Ayrıca boş vakti bol sanırım sabah kalkıyor imamoğluna laf yetiştiriyor, akşam oluyor imamoğluna laf yetiştiriyor. O aileden zaten milli iradeye ( 800.000 fark ) saygı beklemek imkansız. Çık bir günde kayın babanı eleştir :)
Bana o partide en nefret ettiğin kimBu adam siyasete girmeyip ( hem cb damadı olucan hem de muhtemel en yakın rakibi hakkında tvlerde atıp tutucan nasıl olacaksa artık ) devam etse belki dediğin olabilirdi. Siyasete giren zaten küçük damat. Laf ebeliğini bırakıp vatana millete faydalı işlerle meşgul olsun.
Bu adam siyasete girmeyip ( hem cb damadı olucan hem de muhtemel en yakın rakibi hakkında tvlerde atıp tutucan nasıl olacaksa artık ) devam etse belki dediğin olabilirdi. Siyasete giren zaten küçük damat. Laf ebeliğini bırakıp vatana millete faydalı işlerle meşgul olsun.
arada boş laflar ediyor ama bu akp camiasının içinden vatana en hayırlı olanı da bu damat ve babasıdır sanırım ayrıca babası ergenekon ve balyoz davalarında akp-fetöye rest çekip cezaevlerinde komutanları ziyaret etmiş ve sonrasında işine dönemeynlere falan iş imkanı sağlamıştırBu adam siyasete girmeyip ( hem cb damadı olucan hem de muhtemel en yakın rakibi hakkında tvlerde atıp tutucan nasıl olacaksa artık ) devam etse belki dediğin olabilirdi. Siyasete giren zaten küçük damat. Laf ebeliğini bırakıp vatana millete faydalı işlerle meşgul olsun.
Dostum siyasete girme taraftarı değilim ama Sadece vatana hayırlı kısmına katılmıyorum. Adam tamamen boş ve yalan konuşuyor. HER BİR vatandasımızın destek ihtiyacını giderdik lafı. Bak bu forumda hala 1 nisandan beri destek kredisi bekleyen var.arada boş laflar ediyor ama bu akp camiasının içinden vatana en hayırlı olanı da bu damat ve babasıdır sanırım ayrıca babası ergenekon ve balyoz davalarında akp-fetöye rest çekip cezaevlerinde komutanları ziyaret etmiş ve sonrasında işine dönemeynlere falan iş imkanı sağlamıştır
Damat olmasa bu kadar taktiri de toplayamayacaktı muhtemelen. Anka var mesela ama onun için pr yapılmadı böyle. Devletin bütün imkanları aktarılınca bırakında olsun o kadar teknolojik değişim. Ayrıca boş vakti bol sanırım sabah kalkıyor imamoğluna laf yetiştiriyor, akşam oluyor imamoğluna laf yetiştiriyor. O aileden zaten milli iradeye ( 800.000 fark ) saygı beklemek imkansız. Çık bir günde kayın babanı eleştir :)
Adama laf atan Veli Ağbaba.Yok neymis maddi yardim almis oyle diyor daha sonra mahkeme de ben nakit demedim ibb den yer aldi dedim diyor.Daha sonra bayraktar diyorki yerde almadim.Imamoglu bunu dogrulamazsa ibb ile olan protokolu feshedicem diyor.Imamogluda tabi Partisini yalanlamayacagi icin sesini cikarmiyor.Adami siyasete cekmeye calisan senin savundugun zihniyet @DedeBu adam siyasete girmeyip ( hem cb damadı olucan hem de muhtemel en yakın rakibi hakkında tvlerde atıp tutucan nasıl olacaksa artık ) devam etse belki dediğin olabilirdi. Siyasete giren zaten küçük damat. Laf ebeliğini bırakıp vatana millete faydalı işlerle meşgul olsun.
Faturasi ödeneni görmedim dersen sana kanıt sunarım. İki faturami koydum ikisi de ödendi.daha geçen ay milletten kullanmadığı gazın parasını alıp askıda fatura çıkartan adama helal olsun diyenler (faturası ödeneni görmedim), yıllardır emek verip memlekete az da olsa hayrı dokunana demedik bırakılmıyorağbaba denen zatın ne boş konuştuğunu imamoğlu biliyordu ama partilisi diye söz edemedi, küçükkaya muhalif olsa da neler yapıldığından söz etti 1 saat gidip 7,5 saat kalmış bir çok şey anlattı haksızlık etmeyin damat deyip geçmeyin diye :) bu adam muhalif olmasa kim bilir daha neler söylerdi?
uçan heykel projesi yapmıyor bu adam, güçlü bir Türkiye için ihtiyacımız olan hava araçları üretiyor.