iyilik sağlık senNasılsınız dostlar
İyidir 17 saatlik yolculuğumun ilk 2 saatini doldurdum devamkeiyilik sağlık sen
hayırlı yolculuklarİyidir 17 saatlik yolculuğumun ilk 2 saatini doldurdum devamke
Sağol bide şey diyecem dün belenenses benfica ile maç yaptı belenenseste 18 oyuncu covid çıktı 9 kişi sahaya çıktılar kaleci ön libero oynuyordu ikinci yarı maça 7 kişi çıktılar maç 7-0 bitti yine 8 olmadı siz Liverpool’dan 8 yemeyi nasıl başardınızhayırlı yolculuklar
2. yarı oynanmadı... 2 futbolcu sakatım diyerek soyunma odasından gelmedi , maç başlarken de 1 kişi sakatım diyip maça başlamadı. 6 kişi kaldığı için sahada maç tatil edildi.Sağol bide şey diyecem dün belenenses benfica ile maç yaptı belenenseste 18 oyuncu covid çıktı 9 kişi sahaya çıktılar kaleci ön libero oynuyordu ikinci yarı maça 7 kişi çıktılar maç 7-0 bitti yine 8 olmadı siz Liverpool’dan 8 yemeyi nasıl başardınız![]()
Sağol bide şey diyecem dün belenenses benfica ile maç yaptı belenenseste 18 oyuncu covid çıktı 9 kişi sahaya çıktılar kaleci ön libero oynuyordu ikinci yarı maça 7 kişi çıktılar maç 7-0 bitti yine 8 olmadı siz Liverpool’dan 8 yemeyi nasıl başardınız![]()
her zaman
Yanıltmadı bu sene de şampiyonluk hayal oldu inşallah Emre’yi tekrwr getirirler takımın başınaGs ve bjknin puan kaybettiği haftada fener hata yapmaz o da puan kaybeder bunu gerçek Fenerbahçeliler bilir![]()