o buhran herkes de var bu aralar biz ona parasızlık diyoruz ama yine de sen bilirsinBi buhran çöktü üstüme uyumadan da geçmez biliyorum kendimi oluyor arada
o buhran herkes de var bu aralar biz ona parasızlık diyoruz ama yine de sen bilirsinBi buhran çöktü üstüme uyumadan da geçmez biliyorum kendimi oluyor arada
La bende sadece bende var sanıyorum oyle sey olunca direk uyurum ama fastın dedigi gibi para varken olmaz o dedigin :)Bi buhran çöktü üstüme uyumadan da geçmez biliyorum kendimi oluyor arada
Beden yorgun olunca bazen uyumak zorlaşıyor da kafa yorgun düşerse var ya ölümüne uyuyor insan :)La bende sadece bende var sanıyorum oyle sey olunca direk uyurum ama fastın dedigi gibi para varken olmaz o dedigin :)
Herkes uyuyor la cok sessiz ortalık bugun :)Beden yorgun olunca bazen uyumak zorlaşıyor da kafa yorgun düşerse var ya ölümüne uyuyor insan :)
VolkanAga be :(
defans hattı ateş ediyor da Maldonado , Deniz nedir yaa :) Zico büyük adammış şu iki adam ile neler yapmışVolkan
Gokhan edu lugano carlos
Aurelio maldonado(deniz)
Deivid alex ugur boral
Semih (kezman)
Su defans hattına bak ya
ÇöpVolkan
Gokhan edu lugano carlos
Aurelio maldonado(deniz)
Deivid alex ugur boral
Semih (kezman)
Su defans hattına bak ya
Fenerbahce tarihinde her bi kanser eden adam vardır mesela suan ds tolga cigercidefans hattı ateş ediyor da Maldonado , Deniz nedir yaa :) Zico büyük adammış şu iki adam ile neler yapmış
Tudor da büyük adam Tolga dan şimdiye kadar en yüksek verim alan adamFenerbahce tarihinde her bi kanser eden adam vardır mesela suan ds tolga cigerci
Tolga yerinde oynamadı jailson da oyle sırf teknik direktor yuzunden bu adamlar axayip deger kaybetti sene bası 8 milyon eurolar konusuluyordu jailsona suan 3 vermezlerTudor da büyük adam Tolga dan şimdiye kadar en yüksek verim alan adam
Devşirme stoper yaptı adamı cidden yerinde oynasalardı daha fazla verim alabilirlerdi . Gustavo gibi bi orta sahası daha olsa koyardı stopere Gustavo yu onu bile anlardimTolga yerinde oynamadı jailson da oyle sırf teknik direktor yuzunden bu adamlar axayip deger kaybetti sene bası 8 milyon eurolar konusuluyordu jailsona suan 3 vermezler
Gustavo ligin en iyisidir orta saha olarak bakma yonetim basiretsizligi ersunu gram sevmem ama adama cok yanlıs kadro insa ettiler dirar sol bek oynadı jailson stoper tolga sol acıkDevşirme stoper yaptı adamı cidden yerinde oynasalardı daha fazla verim alabilirlerdi . Gustavo gibi bi orta sahası daha olsa koyardı stopere Gustavo yu onu bile anlardim
aman aman aman :) :) :) Rengi atıyor ama karizmayı çizmiyor
Ceklerin kadrosu cok iyidi euro 2004 olması lazım yunanistan kazanmıstı otto reagel ile ama o kadro olmadı dellas zagorakis karagounnis charisteas nikopolidis gibi adamlar unutuldu gitti
“innâ fetahnâ leke fethan mubînâ”Gustavo ligin en iyisidir orta saha olarak bakma yonetim basiretsizligi ersunu gram sevmem ama adama cok yanlıs kadro insa ettiler dirar sol bek oynadı jailson stoper tolga sol acık