- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Aşığım bu hatuna
Aşığım bu hatuna
Kupon geliyor mu sen onu söyleŞikeye gel 3.1 oldu ev alırı 3 orandı ilk yarı öyle bitti, ikinci yarı skora bak 14 dakika da ev 7 gol attı![]()
Sen bide gercekte gör bunu. Çanakkale'de bi bar da konser verdi kadın sadece loca konseri verdi. O gece 3 kişi çıkışta birbirine silahla girdi. Kadın içinAşığım bu hatuna
Kupon geliyor mu sen onu söyle![]()
Maşallah akiyorrrr
Çöle düşsen sana kutup ayısı saldırır öyle jir şansın varEvet daha söylenecek söz yok arkadaşlar. Forumda son 9 çekiliştir çıkmıyorum Belki inanmayan vardır diye şunu şuraya koyuyorum bi bakın
Twitterde bahigo macın skorunu bilen 50 kişiye ödül veriyor
53 kişi 1-1 demiş. Bende bilmişim. Çekiliş yapılmış ve kazanamayan 3 kişiden birisi benim
Kendimi aştım bu konuda .
Kanka gökten bişey yağsa senin payına başka şey düşer anladın sanırımEvet daha söylenecek söz yok arkadaşlar. Forumda son 9 çekiliştir çıkmıyorum Belki inanmayan vardır diye şunu şuraya koyuyorum bi bakın
Twitterde bahigo macın skorunu bilen 50 kişiye ödül veriyor
53 kişi 1-1 demiş. Bende bilmişim. Çekiliş yapılmış ve kazanamayan 3 kişiden birisi benim
Kendimi aştım bu konuda .
Sen yine niye ban yedin ve bu maça ne dedinEkli dosyayı görüntüle 53870
@resi0406 Şu maçı ısrarla söyledim chat de umarım değerlendiren olmuştur.
Belarus laz damarıma bastı ban yemeye alıştım.Sen yine niye ban yedin ve bu maça ne dedin
Aman dikkat et yapma böyle şeylerBelarus laz damarıma bastı ban yemeye alıştım.
Doğru diyorsun çoluk çocuğa açık vermemek lazım.Aman dikkat et yapma böyle şeyler
Boşver yav salla seni bilen biliyorDoğru diyorsun çoluk çocuğa açık vermemek lazım.
Hemen attiralim o zaman
Kanka sana cidden üzüldüm53 kişiden 50 ödül . Çıkmamak büyük başarı. Bu rekoru geçinde göreyim