Papara 10₺ yatırılan bi yer var mı ?
AtlasbetPapara 10₺ yatırılan bi yer var mı ?
Gs maçından sonra herşey belli olur kazanırsak şampiyonuz beraberlikte baiak şampiyon@Ozzys sampiyon basaksehir yazdıracagız ankaragucunde yoktun soyleyrmedim icimde kalmasın :)
Gs macı zor mac bence ekstra motive cıkacak gs size karsı bu sene derbi kaybetmediniz ama aham saham ustun oldugunuz bi derbi de olamdı korkak oynuyor buyuk maclarda huseyin hocaGs maçından sonra herşey belli olur kazanırsak şampiyonuz beraberlikte baiak şampiyon
Aynen zor maç ama bu maç hayati önem taşıyor sosa döndü wakaeme de oynayacakmış kader maçı bakalım ne olacakGs macı zor mac bence ekstra motive cıkacak gs size karsı bu sene derbi kaybetmediniz ama aham saham ustun oldugunuz bi derbi de olamdı korkak oynuyor buyuk maclarda huseyin hoca
Yedek yok takımda ekuban harici koronadan sonra oynayan yok bakma sen kuzeyin kralı da donemedi sacma sapan goller kacırıyor sadece dripling atıyor hayırlısı olsunAynen zor maç ama bu maç hayati önem taşıyor sosa döndü wakaeme de oynayacakmış kader maçı bakalım ne olacak
Kahlaha attım ulan @FastGhost askımız dillere dustu yeni taktik bul bunlar sayasinde artık inanmıyorum sana@Lutonbaşkanı @emana22 @FastGhost fastin emananin ozel mesajina giris ani
http://instagr.am/p/CAp06tjHWew/
Hahahajajajjajajajajajajjajaajajajajajjajaajajajaj
Hahahahahahahahhahahahaja haykırdım lan buna 5dkdır gülüyorum
Olm yapma dur krize girdim hahahahaha
Sıfır fiyatları bunlar. Golfun sıfır 200.000 tl şimdi, almanlar bu arabayı bize 40.000tlye satıyor, devlet 4 tane araba yapmış gibi para alıyor