- 13 Şub 2019
- 2,230
- 2,435
Hala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorumTekrar dener misin?
Hala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorumTekrar dener misin?
kanka cünkü onun ki kapalı yaHala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorum
Onu da açalım.Hala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorum
Tahmin ediyorum da dede bende sandı problemi sanırım ondan dolayı açıkladımkanka cünkü onun ki kapalı ya![]()
Ne affı köye gidiyorum ben taze salatalık toplicamAha @Felicilianolopez ye af cikti :) hayirli olsun feli
geçmiş olsun arkadaşlara o zaman chatleri kapatın :ddAha @Felicilianolopez ye af cikti :) hayirli olsun feli
gel rizeye gidelim çay toplaNe affı köye gidiyorum ben taze salatalık toplicam
Acık zaten seninki.@Dede banada af çıkmaz mı![]()
Kac kagıtgel rizeye gidelim çay topla
Hayaller antalya alanya gercekler koyde salatalik toplamakNe affı köye gidiyorum ben taze salatalık toplicam
300 olması lazım sabah 5 de uyanıyon 5.30 da6 da aksam kararınca bıter cok zorKac kagıt
Kız korkuttu beni ya yok tecavüz ederler şakir amca duşta dikizler felanHayaller antalya alanya gercekler koyde salatalik toplamak![]()
Evet açık pardonAcık zaten seninki.
Yılan vardır onların arasında300 olması lazım sabah 5 de uyanıyon 5.30 da6 da aksam kararınca bıter cok zor![]()
bizim pederle ara iyi degil yoks agıdıp ben toplayacam
dagda gördüm 5.30da cıktım anasini satayim gordugum anda daha cıkmadım en usteYılan vardır onların arasında
Yapma yanarız :) yine 3 kelimelik olayı sayfa sayfa anlatırsan bu sefer ben rapor atarım sana :)Evet açık pardon
Sıkıntı ya çay toplamasıdagda gördüm 5.30da cıktım anasini satayim gordugum anda daha cıkmadım en uste